lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kukkavaloaskartelua

Otetaan muutama nippu halpoja muovikukkia (tai kangaskukkia kuten tässä tapauksessa), jouluvalot, nippusiteitä ja sakset. (Minulla on käytössä askarteluuni LED-valot, jotka eivät lämpene paljoa.)


Puretaan kukat osiin ja pujotetaan ne jouluvalon läpi. Vastakappaleeksi laitetaan nippuside, joka pitää kukan nipussa. Näiden valojen kanta ja polttimo ovat juuri sopivan kokoiset kukkien reikiin jolloin kukka pysyy hyvin koossa.


Ja parin tunnin nyherryksen jälkeen valot ovat valmiit. Näistä tuli tällaiset viisi metriä pitkät, joilla voi jo mukavasti somistaa huvimajaa ;-)

Inspiraationlähteenä toimi Siskon ulkomailta hankitut ihanusvalot, jollaisia en suomesta ole etsinnöistäni huolimatta vielä bongannut.

5 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä vinkistä!Oon etsiny juurikin vastaavia ihanuusvaloja myös,huonolla menestyksellä ja miettiny tekeväni itse,nyt tiedän sitten kuinka :)

  VastaaPoista
 2. Apua, miten on ihanat! Mäkin olen etsiskellyt kukkavaloja jopa ulkomailta asti siinä onnistumatta, nyt pitäis vaan löytää sopivan ihania tekokukkasia...:)

  VastaaPoista
 3. Ihana valoidea! ja huvimaja näyttää myös ihastuttavalta.

  VastaaPoista
 4. Voi että, onpa ihanat!! Tästähän vois poikia vaikka mitä *inspiroituu*.

  VastaaPoista