sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Puolen vuoden väsytystaisteluHuomasin tämän tarjottimen paikallisella kirpparilla ensimmäisen kerran noin puoli vuotta sitten. Hinta oli silloin mielestäni aivan liian suolainen - peräti 10 euroa.
Katselin tarjotinta kuitenkin aina kirpulla käydessäni ja muutama viikko sitten alkoi vihdoin tapahtua. Ensin hinta tippui vähän, sitten vähän enemmän ja vihdoin tänään se oli siedettävällä tasolla kolmessa eurossa. Sen enempiä miettimättä ostin sen pois kuleksimasta.

Mikähän siinäkin on, että kaikki pitää saada aina halvalla kirpparilta. Kohtuuhinnallakin saisi vaikka mitä aarteita, mutta minuun iskee aina piheys ja odotan, että teen todellisia löytöjä, eli todella halpoja. Jos maksan jostain tuotteesta paljon, pitää sen olla joko jotain mitä olen etsinyt kauan tai jotain aivan huikeaa.

6 kommenttia:

 1. Aikamoisen löydön olet kyllä tehnyt! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Olen sitä mieltä, että kirpputorin tarkoitus on päästä ylimääräisistä + käyttökelpoisista tavaroista eroon pientä korvausta vastaan. Tavoitteena ei pitäisi olla huikea myyntivoitto, mutta valitettavan usein se niin on. Ylihinnoiteltujen tavaroiden sekaan hukkuvat usein myös ne todelliset löydöt. Sinun tapauksessasi kuitenkin kannatti odottaa. :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, sullahan on hyvä itsehillintä! Itse jos ihastun johonkin kovasti en pysty pidättäytymään - paitsi tietenkin silloin kun tilin saldo tekee sen puolestani :)

  VastaaPoista
 4. Mukava löytö! Ja erinomaisella hinnalla.. Toisaalta, Tanskassa tuo olisi maksanut melkoisesti enemmän.. Tanskan kirppareilla tekee joskus hyviä Arabia-löytöjä...

  Iloa!

  VastaaPoista
 5. Oho, aikalailla raaski myyjä hintaa pudottaa. Ihana tarjotin kerrassaan - onneksi "korjasit" sen pois!

  VastaaPoista
 6. Blogini lukija, olen kanssasi aivan samaa mieltä kirpputorien tarkoituksesta.

  VastaaPoista