tiistai 2. joulukuuta 2008

Ärsyke

Vastaan Jutan heittämään haasteeseen ja esittelen kodissani eniten ärsyttävän asian. Tämän pitäisi siis olla autotalli, mutta enemmänkin tuo näyttää kaatopaikalta. Teemme tuonne joka kesä suursiivouksen ja järjestelemme tavarat vain sotkeaksemme paikan sitten viimeistään syksyksi tuohon kuntoon. Nyt tuo on erityisen pahana, kun ei sinne tahdo mahtua sisäänkään. Ensi kesän jälkeen kun saamme ulkoseinäremonttimme valmiiksi luulen, että saan tämänkin helvetinkolon järkevöityä, kun suurin osa remonttitarpeista häipyy seinille.

Uskotte varmaan kuinka ärsyttävää tuolta on takkapuita hakea... ;-)

Mietin vielä kenelle heitän tämän haasteen eteenpäin. Ilmoitan sitten kun tiedän.

3 kommenttia:

  1. Hehe, nyt on pakko nauraa (anteeksi). Täytyy sanoa että nämä kuvat pääsevät oikeuksiinsa vasta kun klikkaa suuremmaksi :P

    VastaaPoista
  2. Minä taas koitan kovasti unohtaa, että tuo paikka on edes olemassa. :-D Kamalinta on kun sieltä tarvitsee jotain. Joutuu kaivautumaan koko tuon roinavuoren läpi ja samalla pistää koko tallin vielä pahempaan kuntoon. Siellä on oikeasti ihan hienojakin asioita piilossa.

    VastaaPoista
  3. Hihii, tuohan näyttää melkein kuin meidän ullakolle tai vaikka varastolle. Paikkoja joihin voi tunkea tavaraa huolettomasti... Mutta ylimmästä kuvasta pongasin nätin valkean kaapin!

    VastaaPoista