torstai 11. joulukuuta 2008

Mummonnelkkuja

Pari vuotta sitten aloitin virkkaamaan isoäidinneliöistä jotain, en itsekään tiennyt mitä. Olin vasta oppinut niitä virkkaamaan ja innoissani tuhersin muutaman lankarullan edestä neliöitä. Nyt pari vuotta myöhemmin kaivoin neliöt esiin ja ompelin ne yhteen ajatuksena tehdä niistä peite tai jotain.


Tämä tekele on vasta sopivankokoinen pienelle vauvalle ja painaa jo nyt aivan tolkuttomasti. Rupesi mietityttämään tuo peitteen teko... Toisaalta mitä muutakaan tästä tekisi? Pakko noita neliöitä on virkata lisää (jos enää osaan, olen nopea unohtamaan) se touhu on nimittäin NIIN rentouttavan ihanaa :-)

7 kommenttia:

 1. Virkkaan itse aina silloin tällöin noita isoäidinneliöitä :) Niitä on nyt jo yli sata ja peite niistä pitäisi tulla - painoa on julmetusti, mutta ihana siitä tulee. :)

  VastaaPoista
 2. Mum mummulassa oli keinutuolinpeite tehty noista neliöistä. ite haaveilen torkkupeitosta...Muuten jaksaisin ehkä virkata mutta niitä langanpäitä en jaksais päätellä...

  VastaaPoista
 3. Tulipa siitä kaunis peite <3

  VastaaPoista
 4. Mistä löytäis ohjeen noihin? Tuohan olis aivan ihana päiväpeitto vauvansänkyyn.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peite! Äitini soitti samaan aikaan kun katsoin kuvaa ja kysyi ohjetta isoäidinneliöihin, aikoo kuulemma virkata peiton langanpätkistä :) hauska sattuma..

  Muuten, prismassa ainakin lumisadepallot oli merkitty hyllyyn nimellä akvaario. Kyllä lumisadepallo on paljon parempi nimi.

  VastaaPoista
 6. http://www.tkukoulu.fi/~amjarvi/ekotoita/virkkausideoita.htm ja
  http://www.kallamedia.com/virkkaus/malli2.html

  Tuolla ainakin ohje nelkkuihin.

  Sari, erittäin hauska yhteensattuma tosiaan. Ja akvaario on kyllä tosi mielikuvituksen kukkanen joltain myyjäpololta :-D Ja

  VastaaPoista