keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Keskiyön keittiö


Tällaiselta meidän keittiössä näyttää, kun kaikki muut ovat nukkumassa ja vain minä (ja tontut) kukutaan hereillä. Kranssit ikkunoissa luovat tunnelmallisen valon ja ihana rauha vallitsee.
Kynttilänjalat ovat viimeaikaisia kirpputorisaaliita ja pulitin noista yhteensä 3 euroa.

7 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä niin kaunis koti. Tuollaisesta keittiönlattiasta haaveilen. Ehkä sen joskus vielä toteutan.

  VastaaPoista
 2. Kauniit nuo kranssit ikkunassa :)
  Itse arvoin eilen laittaisinko keittiön pöydälle kynttelikön vai en koska ikkunan takana on kauniit ulkovalot niin häiritsevätköhän toisiaan...

  VastaaPoista
 3. Aivan upea ruokailuryhmä! Minulla on haaveissa tuollainen jääkaappi, paitsi pakastimella. Ei ole yhtä hyvännäköinen, mutta koiranruoat vaatii paljon pakastustilaa.

  VastaaPoista
 4. Ah, minäkin tarvitsisin pakastimen. Olen himoinnut jo vuosia sellaista Smeg:in retro-jenkkikaappia... Ehkä vielä joskus sen saan.

  Ja Sari*ll mielestäni jouluvaloja ei voi olla koskaan liikaa niin kauan, kun ne ovat sävyltään samanmoisia :-)

  VastaaPoista
 5. Ne Smegin kaapit on tosi ihania, minullakin ollut haaveissa. Mutta sellainen meille sopiva maksaa yli 2 tonnia, joten se haave on toistaiseksi saanut jäädä. Jotkut tuovat niitä Saksasta, tulevat kuulemma rahteineekin paljon halvemmaksi.

  VastaaPoista
 6. Tulin Vihreän talon kautta tänne briljantin blogiotsikon houkuttelemana.

  Onko teillä ruudulliseksi maalattu lautalattia keittiössä???? Sellaista mekin olemme himoinneet! Se on ihana. Paneudunpa blogiisi hitusen tarkemmin.

  VastaaPoista
 7. Maria: siinähän se, ulkona olevat valot ovat siniset (yllättävän kauniit lumen kanssa jota ei nyt valitettavasti taas ole) ja kynttelikön valo perinteinen valkoinen. Laitan sen varmaan jonnekin muualle...

  VastaaPoista