tiistai 9. syyskuuta 2008

Rautasänky


Pohdin sitä rautasänkyä sitten koko viime yön ja aamulla päätin löytää sellaisen mahdollisimman pian. Tämä lähes käveli syliini vielä saman päivän aikana ja kas kummaa se jopa mahtui makuuhuoneeseeni. Onhan se toki 20cm kapeampi kuin edellinen sänkymme ja siksi siinä ei ole kuin yksi patja nyt koska toinen on liian leveä. Pitää marssia huomenna patjaostoksille.
Ihanasti tuli lisää myös tilaa huoneeseen sivusuunnassa. Se tarkoittaa siis sitä, että pääsen kunnostamaan kesällä bongaamani aivan ihanan vanhan yöpöydän sängyn toiselle puolelle. Projekteja projektien perään, ennen kuin edelliset ehtivät valmistua :-).

Kamalan vihertävä kuva tuli. Olen yrittänyt muokata digikamerani aikaansaamaa keltaisuutta pois kuvista, mutta näyttää siltä että lopputulokset ovat aina huonompia kuin alkuperäiset. Täytyy tästä lähtien yrittää kuvata enemmän luonnonvalossa ettei silmänne rupea särkemään värivirityksistäni. (Toisaalta saattaa olla että nuo järkyt vihreät unikkolakanat häiritsivät keskittymistäni ;-P)

1 kommentti:

  1. Oih! Aivan ihana sänky syliisi kävelikin ^__^ Mikäs tuossa on pötkötellessä!

    VastaaPoista