keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Keskeneräisyyksien korjausta


Täällä kämpässä on jokaisessa huoneessa vielä jonkinasteinen remontti menossa (paitsi makuuhuoneessa). Jalka- tai kattolistoja puuttuu tai ikkunoita ei ole "kehystetty" tai lattia odottaa lisää maalia. Nyt olemme ottaneet itseämme niskasta kiinni täällä ja ruvenneet korjaamaan noita kiusallisia puutteita. Olisi jo aika päästä asumaan valmiiseen taloon.

Tässä juuri maalatut ja asennetut olohuoneen pikkuikkunan kehyslistat. Itse ikkunassa on vielä vanhaa liimapaperia, joka pitäisi jollain ilveellä liottaa siitä irti. Tuo ikkuna oli talon ostohetkellä jostain syystä piilotettu sisäpuolella seinän sisään ja eristetty umpeen. Oli siinä työ kaivaa se esille ja saada auki.

2 kommenttia:

  1. En ole mikään asiantuntija mutta kynsilakanpoistoaineella saa liimapinnan helposti irti ainakin kaakelipinnasta... Toimii varmaan tuossa puussakin mutta saattaa tosin poistaa myös maalipintaa ;)
    On niitä varmaan muitakin aineita jotka tehoaa mutta tuon olen testannut.

    VastaaPoista
  2. Ah, kiitos vinkistä kokeilen sitä heti huomenna. Tässä tapauksessa ei haittaa jos maalipinta irtoaa, koska maalata ne pitää kuitenkin uudestaan.

    VastaaPoista