lauantai 27. syyskuuta 2008

Näen punaista !!


Ja taas vastaan käveli vastustamattomia silkkitäkkejä. Nämä kaksi punaista ruusukuvioista kaunokaista lähtivät mukaani riihimäen kirppiksiltä vitosen kappalehintaan. Mulla on nyt ilmeisesti jokin silkkitäkkivaihe päällä, kun näitä tuntuu tulevan jo ovista ja ikkunoista. Eipä siinä poimitaan talteen vaan näitä ei kai koskaan voi olla liikaa...

Vanha kultakehyksinen peili maksoi 12e ja pääsee koristamaan "peilisaliani" eli kansanomaisemmin eteistä. (Tahallani mallasin peilin niin että makuuhuoneeni kultainen panelikatto näkyy kuvassa.)

2 kommenttia:

  1. Ei ole totta. Mie en ole ikinä nähnyt yhtään silkkitäkkiä missään. Täällä päin onkin ihan tyhmät kirppikset! Pitäis päästä jonkun mummon vintille penkomaan. Ovatpa ne tosiaan kauniit. Taidankin ensiviikolla tehdä kierroksen kirppiksillä.

    VastaaPoista
  2. Kokeilepa seurakuntien kirppareita, kierrätyskeskuksia ja kaikkia niitä vapaaehtoisvoimin pyöritettäviä pikku aarreaittoja, joissa myyjinä toimivat vanhat pikkuiset mummelit. Ne ymmärtävät vielä hyvien silkkitäkkien päälle.

    Ja sitäpaitsi Kymenlaakso on vielä parempaa täkkiapajaa, kuin tämä pääkaupunkiseutu ikinä ;-)

    Tässä vielä hyvä linkkivinkki lista suomen kirpputoreista kaupungeittain http://www.vuolanne.net/kirpputorit/

    VastaaPoista