maanantai 28. lokakuuta 2024

Lokakuun lopun löydöt

Minä olen siitä hauska tyyppi, että aina olen valmiina kirppiksille, jos joku ystävistäni pyytää mukaansa. Mukava lähteä ihan vaan seuraksi, löytöavuksi tai sitten vaikka makutuomariksi vaateostoksille, koska siinä sivussa tulee mahdollisesti tehneeksi löytöjä myös itselle, kuten tässä juuri pari päivää sitten kävikin. Kierrettiin ystävän kanssa hänelle vaatekaappiin päivitystä ja siinä samalla minä bongasin itselle kivoja aarteita.

Pienet sievät mapit ovat oivallisia kuittien ynnä muiden tärkeiden säilytykseen, maksoivatkin vain euron ja vähän päälle kappaleelta. Ihanat pellavaiset ja ruudulliset lautasliinat, neljä kappaletta kahdella eurolla olivat suorastaan ilmaiset ja kaksi messinkistä tuikkulyhtyä eurolla ja puolellatoista kruunasivat tämän pienen löytöläjän.

Tykkään tosi paljon messingistä ja lyhdyistä, joten oli ihan luontevaa että nyt nämä tuikutkin ovat alkaneet viehättää silmiäni. Tällaisia pyörii vieläpä tosi paljon kirppiksillä, joten näitä on melko helppo löytää edullisesti nyt kun tuikkusesonki on alkanut. Itselle nämä tulevat olohuoneen pöydälle sitten jouluksi enkä yhtään panisi pahakseni, jos löytäisin vielä muutaman yhtä kivan lisääkin ennen sitä.

Tuikut ja mapit löytyivät Villatehtaan kellarista Hyvinkäältä ja lautasliinat Oliverin kirppikseltä Keravalta.

My recent fleamarket finds, all this for just under seven euros. Two pretty little brass tealight holders, some linen napkins and two cute old style file holders.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti