lauantai 10. lokakuuta 2020

Skafferi valkoisessa maalissaan

Ja siinä se on nyt sormipalenoitu skafferi maalissaan sitten. Tajusin juuri, että siitä tuli kyllä niin herkku noin, että vaikka en ikinä tapetoisi keittiötä se on silti aivan älyttömän kivan näköinen. Kannatti siis ehdottomasti vaihtaa ne suorat  pinnat paneeleihin. Vielä olisi ihan ministi viimeistelyjä tehtävä pienen maalipensselin kanssa, mutta kuvasin sen silti jo, kun oli niin ihanan kirkas valo keittiössä just. Ei niitä pikkujuttuja edes huomaa, kun kaikki muu on nyt niin viehkeää.

Tässä kun on niitä tapettiasioita miettinyt ja ehtinyt jo vähän valikoimia selailla, päädyin jo sellaiseen, että tähän huoneeseen ei sitten mitään kovin tummaa ja dramaattista voi laittaa, rakastan niin paljon tämän huoneen valoisuutta, että en halua missään nimessä sitä yhtään synkistää. Joten jotain ihanaan heleän vaaleaa olisi suunnitelmissa. Mielessä on pyörinyt esimerkiksi tämä Pihlgren & Ritolan Rantakukka-kuosi joko vihreänä tai sinisenä, tai sitten jos vähän tujumpaa niin Morris & Co:n Scroll voisi olla ehkä kiva vaikka sinisenä. Mielessä on käynyt myös tuo Midbeckin Morgongåva malliston tapetti numero 27014, tulisi ainakin kertaheitolla vihreää.

Tämä tila on keittiössä niin hauska, kun noita tapetoitavia seiniä on niin pikkuripuset vain siellä sun täällä  ikkunoiden, ovien ja kaapistojen vierellä, siksi se ajatus kiehtookin nyt niin kovin, kun siitä tulee varmasti ihan mielettömän söpöä sitten kun se tapetti niissä on. Pitää vaan nyt tosiaan valikoida se kuosi ensin, mutta sitä mietiskellessä onpahan ainakin skafferi tosi nättinä nyt.


And the pantry is all painted and looking good now. I also started to think about wallpapering the few walls in this room. There's links above to those prints I'm thinking right now. Not sure if it's going to be one of them, but that's the direction I'm leaning right now.

4 kommenttia:

 1. Tuo sormipaneeli passaa tuohon erinomaisesti, käy paljon paremmin talon henkeen tämä uusi luukki. Jos ois miun keittiö niin istuisin pitkän aikaa tuolissa pöydän ääressä käsi poskella ja ihastelisin tuota skafferia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä vähän väliä teen tikusta asiaa keittiöön ihan vaan, että pääsen katselemaan tuota :-D

   Poista
 2. Hieno lopputulos! Mielestäni keittiö on paras juuri noin ilman tapetteja. Kaunis lattia korostuu entisestään ja sopii todella hyvin yhteen sormipaneelien kanssa. Tapetti tekee tilasta liian levottoman omaan silmääni. Taitava olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, mutta koko skafferin muutos tapahtui vain sen tulevan tapetin vuoksi. Omaan silmääni kun sellainen suunnitelma on nyt hyvin viehättävä. :-) Huone tuollaisenaan on käynyt mielestäni jo vähän tylsäksi, joten piristystä on tulossa.

   Poista