sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Lokakuun ekat

Kävin viikolla viettämässä kivaa ja kirppistelemässä ystävän kanssa Hämeenlinnassa. Reissu oli taas kaikin puolin oikein antoisa ja onnistunut, ja kotiin sain tuoda mukavien muistojen lisäksi nämä kivaakin kivammat kirppislöydöt. 

Aloitamme aina meidän kierroksen Suomen kasarmin aarteista ja sieltä minä löysin tälläkin kertaa  reissun parhaimmat makupalat. Ensin siellä iski silmiini tuo hauskan värinen vanha kastelukannu. Vaikka tuollaisten kausi onkin jo auttamatta ohitse, otin sen kainaloon silti. Sen herkullinen väri oli vaan niin kiva ja ajatus siitä miten hienolta se kaikkea vihreää vasten näyttääkään sitten kun sen aika on, oli vastustamaton. 

Sitten löydettiin sieltä vielä minulle uusi yöpöytä, oikein marmorikannella oleva sellainen. Olen jo tovin haaveilut tämän mallisesta yöpöydästä, jossa tuollainen erillinen lokonen lehtiä ja kirjoja varten. Jäisi sitten tuon varsinaisen kannen päälle paremmin tilaa, kun ei tarvitse siinä isoja kirjapinojaan kaiken aikaa väistellä. Kotiin tultuani huomasin kuitenkin, että tuolla siipallani olisi vielä kovempi tarve tällaiselle kun minulla, joten voikin olla, että hän saa tästä omalle puolelleen oivan yöpöydän. Pitää vaan ensin vähän entrata tämän pintoja ja ehkä kääntää ovi toiseen suuntaan, (se on kumminkin sellainen asia, joka mieltäni hiertäisi ihan liikaa ajan saatossa).


Lopun bonuksena kotiutin reissulta vielä todella arveluttavan ja koristeellisuudessaan pöyhkeän messinkivadin. Pohdin tämän ostamista pitkään, kun en oikein osannut päättää onko tämä uhka vai mahdollisuus. Vieläkin vähän arveluttaa, mutta jotenkin vaakakuppini taitaa taipua enemmän mahdollisuuden puolelle, ihan vaan tuota vuodenvaiheen tienoilla olevaa suurta juhlaa ajatellen. Tähän vähän jotain herkkua esille keoksi asti, niin ei se varmaan enää yhtään hassummalta silloin näytä.

My recent fleamarket finds. An old nightstand with marbel top, a watering can with cute color and a really glam brass fruitbowl with stand. I'm not sure if I love it or hate it, but sure enough I had to have it.

1 kommentti:

  1. Oi, jos jossain vaiheessa haluat myydä tuon yöpöydän niin minä ostan! Meiltä löytyy yksi samantyylinen ja olen yrittänyt etsiä sille paria🤩

    VastaaPoista