keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Tummasta vaaleaksi osa I

Ai tätä valon määrää! Siis sitä mikä tulee tuosta taustala olevasta kaapista, kun siitä on maalattu vasta yksi ylempi ovi. Heti tuntuu huoneessa ero edelliseen, kun tumma pinta muuttuu vaaleaksi tuossa nurkassa. Olen päässyt maalaaman sen jo kokonaan ja kahteen kertaankin tässä välissä, kuvia siitä en ole vain päässyt ottamaan sitten viime viikonlopun, jolloin nämä muutamat homman alotettuani nappasin.

Mutta siitä on tulossa kyllä niin herkullinen, ettei ole tosikaan! Tuo väri, jota näissä kuvissa vasta yksi kerros, on niin nappi valinta tähän vitriiniin ja tilaan. Olen ihan superinnoissani siitä miten paljon se muuttaa koko huoneen tunnelmaa (te tosin nyt näette siitä vasta tuon yhden oven, mutta minä puhun tässä jo kokonaan maalatun kaapin vaikutuksesta).

Saattoi myös käydä niin, että lähti olohuoneessa tämän ansiosta pieni lumipalloefekti taas käyntiin ja huoneen muitakin nurkkia pikkuisen laitetaan uuteen uskoon. Ei mitään suuria linjauksia, mutta vähän säädetään värimaailmaa ja pikkukalusteita. Niistä lisää sitten kun maalit ovat kuivahtaneet ja päivä paistaa taas. Toivotaan, että se on pian, sillä palan halusta päästä teille tuota kaappia jo näyttämään maalattuna!

I actually started painting this cabinet last weekend and took this photos then, since that it's been painted all over and twice even, but no photos taken due to the lack of daylight again. But here it is with one coat on on one of the doors and you can see how big of a change there is going to be. I just love, love, love the new color and the brightness it brings to this corner of this room. It also caused me to start thinking of some more changes in the living room, nothing major, but some tweaking of the color scheme here and there. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Mitä lajia nuo ihanat oksat sohvapöysällä ovat (joista pilkistää vihreitä silmuja)? Ovatko silkkioksia vai oikeita jostakin kasvista? Olen etsinyt vastaavia.... ps. Ihana olohuone! Terkuin, J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeita kirsikan- tai luumupuun oksia ovat (en muista kumpia) Prismasta tai Kodin Terrasta löytyi ainakin pari viikkoa sitten.

      Poista