sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Lokakuun löytöjä

Joskus kun menee kirpputorille käy niin kuin olisi marketissa tekemässä ruokaostoksia, sitä poimii tavaroita kyytinsä ihan kun olisi varta vasten juuri niitä tullut hakemaan. Näin kävi viime viikolla kun piipahdin ihan nopeasti vaan parille torille Riihimäellä ohikulkumatkalla ollessani.

Mukaan tarttui muun muassa nämä pari vanhaa astiaa. Lasinen ihanne-purkki erityisesti kukkapuketeille maljakoksi, koska tuo korkeus näytti silmiini juuri täydelliseltä sellaisille ja sellaista ei taloudessani oikein sopivaa ollut entuudestaan ja kuparinen astia taas sopii ihan varmasti sammalpallon pidikkeeksi syksyn ja tulevan joulun koristuksiin. 

Pari korikassia kaikenlaiseen säilytykseen ja esilläpitoon ja tietty ihan käyttöön kassinakin. Isompi oikein merkkituote, jonka kolmen euron hinta sai ihan ääneen hihkaisemaan, että miten voi olla! Ihan ehjäkin vielä, ei varmaan paljoa ole käytössä myyjällä ollut.

Hauskin löytö oli ehdottomasti nämä myöskin kolme euroa maksaneet punotut aamutossut. Olin ihan varma, ettei niin hyvä tuuri olisi, että just minun isoon jalkaani kävisivät, niin kuinkas ollakaan; ihan täydelliset! Kyllä hykerrytti kun kotiin pääsin, miten hyviä löytöjä taas teinkään. 

(Loppukommentiksi sanottava, ettei ihan joka kerta näin hyvä tuuri käy. Kirppiksillä poikkean viikottain ja useimmiten kyllä tyhjin käsin saa kotiin tulla.) 

My recent fleamarket finds. A taller glass jar perfect especially for flower bouquets. A copper vase that just screams to get a moss ball on top of it. Two weaved handbags for all kinds of storage and a pair of slippers I'd never thought fit me just perfectlty.

6 kommenttia:

 1. Wau, mitä löytöjä! Sinulla on oiva vainu! Lokakuisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä reissulla ei tarvittu edes vainua, kun kaikki vaan tupsahteli eteeni :D

   Poista
 2. hieno kupariastia sammalpallolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Nyt pitää vaan löytää jostain se sammalpallo, kun omalla pihalla ei kasva yhtään. :D

   Poista
 3. No vautsi, ihan mahtavat löydöt <3 Nuo tossut on niin somat!

  VastaaPoista