torstai 9. toukokuuta 2019

Rompetta rompetorille osa I

Ja rompetorista puheen ollen, täällä on nyt alettu vimmaisesti koluta nurkkia ja varastoja sinne säilötystä romppeesta jota tuon myyntiin sinne Parolan aseman rompetorille ensi kuun kahdeksas päivä. Tänne olikin kertynyt taas oikein maukas kattaus kaikkea kivaa ja vanhaa joka käynyt itselle ylimääräiseksi tilanpuutteen tai sisustuksen muuttumisen vuoksi. Tässä siitä tosin vain pieni osa, ne jotka olin laittanut sivuun valmiiksi tänne sisälle. Vielä olisi kaksi vinttiä ja yksi autotalli pengottava myytävistä, mutta niistä sitten lisää myöhemmin.

Mä uskon vakaasti siihen, että hyviä kirppislöytöjä tekee jatkossakin sillä, ettei itse ole ahneena romujensa kanssa, joten olenkin ruuvannut hinnat semmoisiksi, ettei kenelläkään pitäisi lompakossa niiden kovasti tuntua. Kunnon kierrätyshenkeä on se että tavara liikkuu, eikä nurkissa makaa, sanon ma.

Kunnon rompetori henkeen en ota varauksia näistä etukäteen. Hintoja voi tiedustella toki ja muutakin kysyä, mutta tavarat kaupataan niille jotka rompepäivänä apajille ensinnä ehtivät. 

EDIT: Kuvan ruokailukalusto ja kattovalaisin ja pöydän takana näkyvät tavarat EIVÄT ole kaupan. Ne ovat osa keittiötäni ja toimivat vain rompetorikamojen esillepanopaikkana kuvausta varten. :-)

This is just a fraction of the vintage stuff I'm bringing for sate at the upcoming Parolan aseman rompetori. I still have two attics and a garage to sort out, but here you can see the style of items I have for sale. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti