tiistai 9. lokakuuta 2018

Lokakuun kirppislöytöjä

Täydellisen päivän kirppissaaliit ovat myöskin kaikki aika täydelliset. Harvemmin sitä enää kerralla näin paljon hyvää on löytänyt, mutta nyt oli onni myötäinen kyllä. On rihvelitaulua, vanhaa mitanpätkää, simpukoista tehty pannunalunen ja puuloota pikkutyökalujen kantamiseen, asia jollaista olin ollut jo pitkään vailla. Myös saksikokoelmani täydentyi taas yksillä varsin terävillä yksilöillä. Ne ovat asia joita ei mielestäni voi koskaan olla liikaa. Sakset on niin tarpeelliset vähän siellä sun täällä ja on hyvä jos niitä melkein joka huoneesta ainakin yhdet löytyy.

Sitten löytyi lisää puisia pyykinkuivaushenkareita, harja kylpyammeen pesuun kun edellinen hajosi (juu tiedän, ettei tämä ole sellainen harja, mutta toimii siinä niin oivallisesti, että meillä on sellaisessa tarkoituksessaan) pieni jynssäysharja ja liisteripensseli ihan vaan siksi, että on sellaiset sitten kun tarve tulee ja sitä ennen saavat vaan näyttää nätiltä jossain.

Kolme keraamista pulloa ostin jo joulu vähän mielessä koristeiksi tai kynttilänjaloiksi juhlapöytään. Näissä viehätti erityisesti tuo värimaailma ja näin heinien kanssa kun kokeilin niin tuntuu että aika hyvän ostoksen tein. 

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä löytyi tämä heino vanha lasikuuppainen kattovalaisin. Tiesin heti kun tämän näin, että johonkin tällaisen tarvitsen, mutta juuri siinä en muistanut että mihin. Onneksi ostin kumminkin, kun kotimatkalla tajusin, että eteisen takkikomeron kattoon olin tällaista ollut vailla, nyt löytyi sinne juuri sopiva. Että varsin täydellinen oli se taannoinen päivä myös näiden löytöjen osalta minulle.

My latest fleamarket finds. All cool old stuff I can use in the house. I especially am happy of those wood hangers I had been searching for. I use them to dry my laundry. And I also love this cute lamp I found for my coat closet in the hall.

10 kommenttia:

  1. Selkeästi kirppislöydöillä oli selvä sävymaailma :) Puinen mitta on erityisen hieno.

    VastaaPoista
  2. Hienot löydöt ja sävyt! Meille tulee Konttiin säännöllisesti noita savipulloja ja ollaan mietitty, että ovatkohan sisältäneet joskus jotain alkoholia.... onko sinulla tietoa asiasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Jos oikein muistan sisälsi marjalikööriä (mustaherukka?). Oman pulloni ostin aikoinaan laivalta, joskus 90-luvun alussa.
      - marja

      Poista
    2. Noniin, nytpä voin kertoa työkavereille, että oltiin oikeassa :)

      Poista
    3. Kyseistä likööriä saa edelleen Tallinnasta se on nykyään mustassa pullossa ja pinnassa jonkinlainen tekstuuri mutta muoto ja koko sama.

      Poista
    4. Ah, tämähän on hyvä tietää, itsekin asiaa välillä pohtinut. :-)

      Poista
  3. Kauniita on ostoksesi taas kerran :)

    VastaaPoista
  4. Hienot löydöt!
    Hyvä on sun käyttämä kirppis, kun siellä on tuollaisia tavaroita😊

    VastaaPoista