maanantai 12. lokakuuta 2015

Seinällä

No niin. Hänessä on ovet kiinni, hän on seinällä ja hänet on melkein maalattu kertaalleen. Ja tämä kaikki saatiin aikaan viikonlopun aikana. Aikataulu siis melkein piti. Maalikerroksia saa kuitenkin lätkiä pintaan vielä pari ja kuivumisaikoineen se ottanee vielä päivän jos toisenkin. Nämä kuvat ovat eilisaamulta. Nyt on kaapissa jo toinen maalikerros kuivumassa ja kattolistat asennettu.

Ja kyllä täytyy sanoa, että ei tuosta pian edes huomaa että se on kustomoitu erilaisesta kaapista. Ihan melkein menee jo täydestä noin, vai mitä?

Kaikki kuivakaappikamat lojuvat nyt näppärästi pitkin keittiötä ja ruokapöytä näyttää varsin täydeltä. Huomasin muuten vasta että kuvassa on mukana myös vartalovoidepurkki (alhaalla keskellä rusinapurkin päällä). Sitä ei yleensä säilytetä meillä keittiössä ruokien seassa, oli vain jostain syystä eksynyt pöydälle ja mukaan kuvaan enkä huomannut sitä ennen kun nyt kun sen tänne latasin. Mutta nyt kun ollaan sillä linjalla että se elämä saa myös blogissa näkyä niin näkyköön sitten myös vartalovoide rusinapurkin päällä.

The cabinet is on the wall and has some paint on it. It still needs at least two more coats and the moldings before I can declare it finished. Meanwhile all the food is laying around the kitchen and there's no room to do anything there. Here's a view of the dining table, with my body lotion in the pic too (not meant to be there).

14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! En malta odottaa ihan viimeistä loppusilausta!

  VastaaPoista
 2. Siitä tulee tosi ihana, kun nyt jo näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Niin, aivan! Nyt hoksasin - eli remppasitkin tätä puolta keittiöstä. Kun mietin eilen että eikös se vastakkainen osa ollut jo valmis.

  Ihan mielettömän hieno on jo nyt! Kiva nähdä purnukat ja lasilokerikot vielä paikoillaan!

  VastaaPoista
 4. No hitsi, sehän alkaa näyttää siltä kuin olisi siinä aina ollut!

  VastaaPoista
 5. Voi jestas miten hieno! Ei millään uskoisi uudeksi.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on melkoinen muodonmuutos...mutta TOOOSI ihana☺

  VastaaPoista
 7. Voi että tuo on kyllä niiiiiin hieno! Miten nuo ovet teit? Niistä vanhoista isoista sahaamalla?

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän upea! Oot kyllä taitava ja rohkea tekemään tollasia kustomointihommia!

  VastaaPoista
 9. Oliko ovet rimalevyä, jos niin miten paikkasit sahatun reunan? Pakkelilla? Ja oliko joku syy, miksi maalaat vasta paikallaan?
  -Rosanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimalevyä juu ja paikata ei tarvinnut kun sirkkeli leikkasi niin hienosti, maalia vain sutaisin reunaan ja hyvä tuli. Koko kaapin maalaaminen oli mielestäni helpompaa kun se oli seinällä. Ei tarvinnut varoa kaappia kiinnittäessä ja sai paikkailtua vielä viimeiset kiinnitysruuvinreiät ym. ennen maalausta.

   Poista