lauantai 24. lokakuuta 2015

Kaikki mun karvani

Kun kylmä alkaa hiipiä nurkkiin ensimmäisiä kertoja tuntee tämä vilukissa sen luissaan tästä perheestä ensimmäisenä. Siksipä olen ruukannut laittaa kaikki lämmittävät lampaantaljat esille jo hyvissä ajoin. Tänä vuonna keksin laittaa yhden myös työpöytäni alle matoksi. Siinä on kuulkaa varpaat lämpimät tuollaisella pidellä ja pehmeääkin niin ettei pois malttaisi lähteä.

Perhemme muut kovat palelijat ovat myös olleet mielissään lampaantaljoista. Mikään ei heidänkään mielestä ole parempi kuin aito karva pyllyn alla, tosin hehän mahtuvat pitkin pituuttaankin noihin ja tunnustan että kateellinen ehkä hieman olen siitä. Unelmani olisi ommella taljoista oikein suuren suuri makuualusta itselle. Siinä sitten köllisin koko talven lämpimässä.

Omia suosikkejani ovat nämä harmaankirjavat taljat joista toisen ylemmän vastikään syyskuiselta sisustusbloggaajien kirppikseltä. Mielestäni nuo sävyt sopivat sisustukseemme kaikista parhaiten. Tykkään myös tuosta alemman kuvan pitkäkarvaisesta kun se ei takkuunuu eikä kinttaannu ollenkaan. Ihana on myös tuolla kylmällä nahkasohvalla alustana tuo turkistilkuista tehty, se on ihan kaikkien suosikki se, mukavasti countryhenkinenkin vielä. 

Even though it isn't that cold outside yet I've already put out all my lamb skins. I just love the feel of warmth and cosyness they give to our deco. I even put one as a rug under my computer desk. The dogs love lamb skins too and I must admit that I'm a little jealous of their size, they fit to lay on a skin so comfortably.

2 kommenttia:

  1. Ai että. Meidänkin asunto kaipaisi hieman lammasta. Muutenkin kuin langan muodossa.

    VastaaPoista
  2. Lampaantaljat on täälläkin jo kaivettu esiin...ja Niilollakin on omansa. Siitä on hyvä tarkkailla pihalle..:)

    VastaaPoista