maanantai 26. lokakuuta 2015

Joko saa?

Joko saa alkaa laittamaan joulukoristeita esille? En sitten millään malttaisi odottaa ja siksipä aloitin jo. Olin himoinnut tehdä oveen juuri sopivan kokoisen havukranssin Ikean tekohavunauhasta ja koskapa inspiraatio sekä materiaalit olivat sopivasti käsillä, niin tein sen heti. Ja heti laitoin kiinni oveenkin, koska pitihän se nyt nähdä että tuliko hyvä. Ja hyvähän siitä tuli. Pistin kynttilänkin lyhtyyn jo ja huomasin heti että eihän tuo kyllä joululta vielä näytä sitten mitenkään päin. Ehkä ihan hyvä niin, turhan varhaistahan se on vielä.

Ei tarvittu kuin yksi hulavanne, puolitoista havunauhaa ja muutama nippuside niin syntyi sopivan suuri havukranssi joka ei varise ja kestää vielä tulevatkin joulut.

I just had to start putting out the Christmas decos already. I had an idea of making a spruce wreath that fits our front door, using the spruce garland Ikea is selling and a hula hoop. It turned out so nice I just had to put it out already. And it doesn't look like Christmas at all. Not even with a candle lit next to it. It's still fall.

9 kommenttia:

 1. Minusta nyt on ihan sopiva aika, tein ite viikonloppuna kransseja, kuusesta etuoveen ja variksenmarjasta muualle :)

  VastaaPoista
 2. Niin kertakaikkisen pysäyttävä ja ihana portaikko ja ulko-ovi, puhumattakaan kranssista! <3
  Kiitos inspiraatiosta... Ikea, here I come!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea ja kokoa riittää. Ite tein kanssa tänään :) eiköhän niitä saa jo laitella, onhan kohta jo marraskuu ♡
  Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti saa laitella. Kaupoissakin koristeita ollut jo pitkään. Kutsuva portaikko. T Riitta

  VastaaPoista
 5. Kaunis portaikko kransseineen ja kurpitsoineen!

  VastaaPoista
 6. Hauska idea ja simppeli toteuttaa, tykkään! Kauniita kuvia ja ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
 7. Siis kirjoitinko mä tämän postauksen?! :) Mä ajattelin viikonloppuna täsmällen samalla tavalla!
  Toistaiseksi olen vielä hillinnyt itseni, lukuunottamatta kesähuoneessa jo pitkään loistaneita valosarjoja (ja kynttilöitä) koska miksikäs meillä ihana pikkumökki pihalla on jos se ei pimeällä näy sisälle??!
  Istutin sypressit isoon ruukkuun varsinaisen talon fasaadin puolelle ja virittelin valot valmiiksi mutta kun olen perinteenä pitänyt että ulkovalot pyhäinpäivänä ja kyntteliköt ja ikkunatähdet adventtina niin pidän niistä kiinni. Olin kyllä sormi katkaisijalla la-iltana kun oli niin hieno kirpeä ilta mutta itsekin ihmettelin tahdonvoimaani ja itsehillintääni.

  Toki pari (no, ehkä kahdeksan) kynttilää laitoin lyhtyihin puiden oksille mutta ne oli vain sitä varten että linnut näkevät tulla syömään jos niitä vaikka iltapimeällä rupeaa hiukomaan... :)))

  Hyviä pimeitä iltoja naapuripitäjään!

  VastaaPoista
 8. Kaunista, niin kaunista, eli ei muuta kuin koristamaan!

  VastaaPoista
 9. Anna palaa, mä vedän glögiä ja kuuntelen joululauluja salaa pilkkikaverilta :)

  VastaaPoista