tiistai 12. helmikuuta 2013

Mies sisustaa

Meidän perheessä myös muut osallistuvat kodinsisustukseen aktiivisesti. Kirpputoreja kierrellessä mieheni on monasti mukana ja järjen (tai järjettömyyden) äänenä ostopäätöksiä pähkäillessäni. 
Tämä vanha vaaka on mieheni viimeisen löytö. Itse en ensin edes tajunnut että me tarvitsemme tällaisen, mutta miehen muistuttaessa tulevasta kylpyhuoneprojektista ymmärsin heti että sinnehän tuo sitten kuuluu.

My husband is very active in the decision making of our home decor. He often comes with me to flea markets and antique stores. This vintage scale was the latest found of his. It will look great in our future bath room.

11 kommenttia:

 1. Ompa hieno! Minäkin tuollaisen aarteen näin taannoin kirppiksellä ja mieli teki ostaa..mutta ei tällä hetkellä paikkaa mihin sijoittaa se. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän minullakaan sitä paikkaa tälle ole vielä, kylpyhuone kun on vasta suunnitteluasteella ;-) Kivaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Tulipa nostalginen olo tästä.. Pikkutyttönä olen monesti noussut tuollaiselle vaa'alle, saunassa jossa kävimme perheellä joka lauantai oli juuri tommoinen. Voi että oli kivaa sillä punnita.. ja vähän leikkiäkin, sille kärrättiin jos jonkinlaista tavaraa punnittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas muistan tällaisen ala-asteen terveystarkastuksista. Silloin mietin miten monimutkaiselta punnitus tuntuikaan ja nyt se onkin ihan simppeliä.

   Poista
 3. tulee ihan neuvola mieleen :) kiva löytö !

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno vanha vaaka, kelpaisi meillekin!

  VastaaPoista
 5. Toi on cool! Miehet osaa, olen sen meilläkin monesti todistanut. :)

  VastaaPoista
 6. On sulls mies, joka keksii kaikenlaista hauskaa :). Kiva tuo vaaka!

  VastaaPoista
 7. Blogissamme on sinulle haaste, otatko sen vastaan.

  VastaaPoista
 8. Vau, mikä vaaka! Ja VAU, mikä mies ;D

  VastaaPoista
 9. Hauska :) joskus sen voisi viedä jääkaapin viereen...ei jääisi huomaamatta :D

  VastaaPoista