torstai 23. elokuuta 2012

Haloo

Maalikaupasta hankittu tarkoin valittu harmaansävyinen maali osoittautui sitten seinässä laventelinsiniseksi, joten aloin koko maalinsekoitusrumban uudelleen. Lisäsin maalin sekaan okraa, valkoista ja mustaa reilulla kädellä ja sain kun sainkin aikaiseksi melko tyydyttävän harmaan, joka näyttää kaikissa valoissa pääasiassa harmaalta, niin kuin pitääkin. Ainoa huono puoli tässä kaikessa maalaamisessa oli, että nyt en enää ole varma halusinko sittenkään seinästä harmaata...

Vanha bakeliittinen puhelin taasen löytyi kirpputorilta kympillä. Ostin sen kertakaikkisesta hetken mielijohteesta, ajatuksena että kyllä sille nyt jokin paikka löytyy ja niin löytyikin. Työhuoneeseen vanha luuri sopii oikein mainiosti.

The right shade of gray wasn't found from the local paint shop. I ended up mixing the paint myself (again) since the perfect shade I bought was lovely lavender blue on the wall. The only problem I have now is I've had second thoughts if gray is the best color for that wall after all...

The vintage bakelite phone I found from a fleamarket. It was one of those things I just had to buy even though I really didn't have any use for it. But it looks so pretty on the wall, doesn't it.

7 kommenttia:

 1. Tyylikkäältä näyttää, sekä seinä että puhelin!

  VastaaPoista
 2. Hih... sä oot ihana! Olemmekohan me hiukan päättämättömiä välillä?!?

  VastaaPoista
 3. Tuo seinä on hyvä! Älä mene sitä nyt muuttamaan!
  Puhelin on kuin piste iin päälle ;-D

  VastaaPoista
 4. Johanna, koskapa naiset eivät olisi päättämättömiä välillä :D

  Rouva Kivitikka, annan tuon värin nyt olla hetken ja katson myöhemmin halajanko vielä muuttaa sitä :)

  VastaaPoista
 5. Mikähän noissa harmaissa maaleissa oikein on, kun meidänkin makuuhuoneen seinien harmaa maali osoittautui seinässä laventeliksi. Juuri ihmettelin kuinka se on samaa sävyä lilan kynsilakkani kanssa :)

  VastaaPoista