keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Myöhäinen minijoulu

Terveisiä nukkekodistani. Koko vuonna en ole paljoa ehtinyt talon kanssa puuhailla mutta jouluksi laitan sen aina parhaimpiinsa. Tänä vuonna harmina oli kuusen jouluvalot jotka lakkasivat toimimasta juuri sopivasti pari päivää ennen joulua ja uusia en tietenkään pyhiksi ehtinyt saada. Nyt kuitenkin kuusessa killuu marketista löydetyt patterivalot joiden polttimot maalasin kalvotusseilla värillisiksi ja ah, vihdoin sai joulu tännekin. 
Kuusen alla oli tänä vuonna paljon paketteja mutta suurin ja paras joululahja taisi kuitenkin olla tuo männä kesänä askartelemani televisio...

Greetings from my dollhouse. The celebrations are late there because the lights on the tree stopped working just before christmas and I didn't have time to find new ones until now. Theres a lot of presents under the tree, but I think the best present is that new tv set I made last summer...

10 kommenttia:

 1. Ihana ja tunnelmallinen minijoulu! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava tuo telkkari! Tuollaisen kun löytäis ihan isona. Olet todella taitava käsistäsi, kun se on niin aidon näköinen.
  Muutenkin tuo minijoulu näyttää kivalta:)

  VastaaPoista
 3. :O Upeaa!

  Kävin saman tein katsomassa muutkin nukkekotiisi liittyvät blogijulkaisut ja nyt olen aika sanaton. Upeaa, kyllä vain...!

  VastaaPoista
 4. OOH, mitä ihanaa näinkään tänään, kun aukaisin uuden Kodin Kuvalehden? Kauniita kuvia, mutta eihän sinun kodista muunlaisia kuvia saakaan.

  Kaunis on tämä nukkekotikin. Minulla ei ikinä riittäisi kärsivällisyys tällaisen näpertelyyn.

  VastaaPoista
 5. Luin Kodinkuvalehdestä tarinaasi ja löysin niin monta yhtymäkohtaa omasta elämästäni! Samat kosteusvauriot ja kommentit, että talonne on purkukuntoinen, purkakaa kauppa.. Minäkin pidin pääni ja tässä edelleen asutaan, kun myyjä suostui remonntikustannuksiin. Hyvää jatkoa teidän perheellenne!

  VastaaPoista
 6. Hauskaa kun löytää toisia nukkekotiin hurahtaneita...Kerran kauan kauan sitten näpertelin meidän taloon KOKONAISEN lauantaipäivän - tuloksena ihka "oikeat" TOIMIVAT kangaspuut...10 x10 cm isot...Lapsukaiset jättivät lattialle - koira tuli - ja parissa sekunnissa oli vain "sytykkeet" jäljellä...Kyllä silloin harmitti....Kangaspuissa oli jopa iloisen raikas räsymatto muliinilangoista...
  Sanoo haikeana
  Marianne

  VastaaPoista