tiistai 20. joulukuuta 2011

Kymmenet

Tunnustan, olen tullut hulluksi, nimittäin jouluvalohulluksi. Viime vuonna ostettuani ensimmäiset lämminsävyiset led-valot  aloin melkein tosissani haaveilemaan sellaisesta amerikkalaisesta jouluvalohelvetistä pihallani. Minusta on ihanaa jos ihmisillä on rahaa ja viitseliäisyyttä koristella pihojansa ja talojansa hienoin jouluvaloin ohikulkijoiden iloksi, tulen aina vastustamattoman hyväntuuliseksi sellaisia pihoja nähdessäni. Itse en ehkä ole niin rikas että ihan koko pihaa ja taloa olisi varaa koristella (saati maksaa niitä sähkölaskuja), mutta pienesti voi silti aina itseään (ja toivottavasti niitä ohikulkijoitakin) ilahduttaa. 
Männä vuoden alelaareista löysin kohtuuhinnalla muutamat samaa sarjaa olevat led-valot entisten lisäksi, ja kas nyt on pihalla tunnelmaa - kymmenen valoketjun verran.

I kind of went crazy with my christmas lights this year. I know it's nothing compared to american way to do this, but it's still it's quite bold for a finnish person to have ten sets of christmas lights on ones yard. I sometimes watch people (especially kids) walking by my house and when ever I see them smiling I get warm fuzzies.

2 kommenttia:

  1. Lämpimät hymyt ovatkin aivan paras palkka, sen oman hyvän mielen ohella! Valoisaa joulua!

    VastaaPoista