sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Lapsen huoneessa

Lapsen huone koki suuren mullistuksen, kun uusi sänky pakotti muut huonekalut vaihtamaan paikkaa tieltään. Varhaisteini-ikäinen kasvaa pituutta niin että natina kuuluu ja tarvitsee ruodolleen paremman makuusijan kuin ne vanhat armeijan hetekat pystyivät tarjoamaan. Sänky on Ikean vanhaa tuotantoa ja malli ei enää ole heillä myynnissä. Olin tuota (muistaakseni Logga-) sänkyä katsellut sillä silmällä jo ennen lapseni syntymää mutta silloin ei vielä ollut sille tarvetta ja ostamatta jäi. Nyt kun lapselle sängyntarve ilmeni, muistui heti mieleeni juuri tämä sänkymalli. Onneksi näitä vielä kohtuullisen hyvin käytettynä löytää.

Uusi järjestys on oikeastaan parempi kuin vanha ikinä ja huone tuntuu suuremmalta. Aina on mukavaa kun voi vaihdella järjestystä. Saa tavallaan kuin uuden huoneen ja mikä parasta suursiivous tulee tehtyä siinä samalla kun tavaroita siirtelee.

The boys room went trough a big change since the new bed forced the other furniture to move over. The new layout works way better than the old one ever did.

14 kommenttia:

 1. Mykistyin tän huoneen edessä. Uskomattoman upea.

  VastaaPoista
 2. Onpas hauskan näköinen huone! Varmasti kovassa huudossa kaverien keskuudessa? Monta erikoista ja hienoa yksityiskohtaa. Toisilla sitä piisaa mielikuvitusta!

  VastaaPoista
 3. Ai että taas! Olen aiemminkin ihastellut kaikkia näitä poikasi huoneen yksityiskohtia. Kokonaisuus on myös mahtava. Täytyykin muistaa tuo Ikean sänkymalli, jos tulee tarvetta pidemmälle sängylle.

  (Uskallankohan esitellä nämä kuvat omalle 8-vuotiaalle pojalleni vai tuleekohan tarve hankkia myös auto huoneeseen???)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Autonperä on ehdottomasti kaikkein parasta tässä supermakeassa kokonaisuudessa!

  VastaaPoista
 5. Mielikuvityksellinen "tv-kaappi", kerrassaan hieno!
  t. Päivi

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Jopas pysähdyin tuijottamaan usean minuutin ajaksi eri yksityiskohtia (vaahtosammutin, auto, värit, kaikki) huoneessa, jotka sointuivat niin täydellisesti toisiinsa. Mmmm...Tykkäsin kovasti!!!!

  VastaaPoista
 8. mahtava tuo auto!! miten se on toteutettu? ja muutenkin hieno kokonaisuus. jotenkin semmoinen joka pojan unelmahuone :).

  VastaaPoista
 9. taitava tyttö, se on ihan oikean auton perä. Rälläkällä sahattu irti muusta autosta.

  VastaaPoista
 10. Päheän näköistä! Ihastelen minäkin yksityiskohtia, joskin hämikset, skorpparit sun muut aiheuttaa enimmäkseen goosebumpseja.. Iiks.

  Tosta autosta olisi kiva nähdä tarkempaakin kuvaa/selvitystä! (voi olla että blogissa onkin tietty, ei ole tullut vastaan enkä ole arkistojakaan kyllä penkonut, laiska)

  VastaaPoista
 11. Olen ihmeissäni minkälaisia taitureita näiden Blogien takana piilee, nuo nukkekoti jutut ovat uskomattomia, ja pojan huoneen ideat ovat ihan super kivoja, ihanaa oli taas kurkata blogiasi

  VastaaPoista
 12. Oon tässä nyt pari iltaa lueskellut sun blogia, ihanaa, kuinka joku jaksaa väsätä, maalata ja tehdä niin paljon =) Antakaa mulle 5 lisätuntia vuorokauteen, et mäkin ehdin ;)

  VastaaPoista
 13. Tosi kivoja noi rekisterikilvet! Ja muutenkin :)

  VastaaPoista