keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Etten sanoisi...


Illalla olin maalannut ensimmäisen osan, eli joka toisen portaan ja aamulla oli näky tällainen. Tuli ihan olo, että olen linnanmäen vekkulassa tai jossain. Harmaa väri näyttää joka tapauksessa paremmalta kuin ruskea. Ja todennäköisesti tilasta tulee myös valoisampi kuin ennen. En melkein malta odottaa iltaa, että pääsen maalaamaan loput rappuset. Päätä rupeaa särkemään tuo väriyhdistelmä.

This color combination tends to give person a headache. But it's easier to paint the steps this way.

14 kommenttia:

 1. Innolla odotan lopputulosta. Totta, harmaa näyttää paremmalle. Samanlainen työ meillä edessä. Vanhoista rappusista lähti muovimatot ja nyt on hiottavaa melkoisesti, mutta joskus.. Joskus kun on sen aika.

  VastaaPoista
 2. Harmaa on varmasti parempi, vaikka hetken voisin itse katsella tuotakin hauskaa ilmettä. Tosin päänsäryn vaara on tosiaan olemassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Harmaa näyttää hyvältä ja on varmasti parempi kuin aiemmin. Hyvä siitä tulee :)

  VastaaPoista
 4. Harmaa näyttää todella hyvältä portaissa.

  VastaaPoista
 5. ahhah, mutta tuollaisenahan tuo olisi just hyvä :) vähän huvipuistotunnelmaa arkeen!

  VastaaPoista
 6. Ihan hauskat olis tosiaan noinkin. Oltiin eilen katsomassa yhtä vanhaa taloa, ja siellä oli tuollaiset ruskeat raput, nekin on musta kauhean kauniin väriset. Mutta kyllä vaalea aina avartaa, olet oikeassa

  VastaaPoista
 7. Tulee hienot! Ja kiitos samalla ideasta... eipä olisi tullut mieleen maalata portaita tuolla tyylillä, joka toinen ensin! Vaikka sehän tuntuu nyt ainoalle järkevälle ratkaisulle. :) Meilläkin pitäisi maalata, joskus tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 8. Tulee valoisa. Hioitko / karhensitko ollenkaan, kun nuo maalaamattomat näyttävät vielä niin kiiltäviltä? Pysyisköhän maali silleen... Meilläkin riittäää portaita maalattavaksi. Oispa ihana, kun pääsis vaan vetämään maalia pintaan ilman niitä inhoja alkuvalmisteluja. :)

  VastaaPoista
 9. Tuosta ruskeasta tulee mummolan portaat mieleen, perinteinen väri sekin. Harmaa on varmaankin raikkaampi ja valoisampi. Ilme muuttuu varmasti reippaasti, kunhan saat kaikki portaat maalattua!

  VastaaPoista
 10. Aika hauska kyllä tuollaisenaankin! Mutta tietenkin, jos migreeniä pukkaa, niin yksivärinen taitaa kuitenkin olla varmempi valinta. Lopputulosta odotellessa.

  VastaaPoista
 11. Vekkuli, mutta kovin on rauhaton. Olipas kertakaikkisen loogista maalata ensin joka toinen ja sitten joka toinen, pitää vain hipsiö korkein jaloin, ettei hipaise maalattuja.

  VastaaPoista
 12. Miia, tossa on samanmerkkistä maalia alla ja päällä. Pyyhkäisin maalipesulla ensin ja sutaisin uutta pintaa päälle. Pysyy kuin tauti.

  eilen tänään huomenna, joo tuo maalin kuivumisaika on niin pitkä, että tämä on oiva tapa päästä välillä yläkertaan :-)Nopsasti joutuu tosin muutaman päivän juoksemaan, koska pinta kovettuu kunnolla vasta noin viikon päästä maalauksesta.

  VastaaPoista
 13. Hehheh, melko vekkulaltahan tuo näyttää :D
  Vaan lopputulos on varmasti upea, harmaa sopii tuohon kuvien perusteella todella hyvin :)

  VastaaPoista