torstai 2. syyskuuta 2010

"Työharjoittelua"


Ystäväni Ulla perusti joogastudion johon toinen ystäväni Tiina Krukoff-Raime teki sisustussuunnitelman. Itselläni sattui olemaan paljon joutoaikaa ja olin halukas auttamaan joten pääsin kokeilemaan miltä tuntui olla oikea sisustusassistentti. Oli aivan ihanaa juosta kaupoilla etsimässä sisustuselementtejä ja vielä ihanampaa oli kun löysi jotain suunnitelmaan sopivaa. Koin että homma oli kuin luotu minua varten. Ymmärsin hyvin mitä piti etsiä ja mihin tunnelmaan ja värimaailmaan päästä. Nautin suunnattomasti jopa kalusteiden kasaamisesta. Oli myös kiva nähdä ihan käytännössä miten suunnitelma muuttui paperilta konkreettiseksi tilaksi ja miten sisustussuunnittelija työtään tekee. Voisin hyvin kuvitella tekeväni sisustusassarin hommia ihan päivätöikseni, sen verran mukavaa homma oli.

Tässä teille muutamia kuvia maistiaisiksi tilasta valmiina. Tunnen suurta ylpeyttä siitä, että minunkin pieni kädenjälkeni tuolla näkyy.

Got to play an assistant to a friend of mine who's a real interior decorator.

7 kommenttia:

 1. No jopas on tullut hienoa jälkeä. Rakastan jo kuvissa tuota tunnelmaa,saati sitten millainen tunnelma on ihan paikan päällä. Harmoninen, kaunis, tunnelmallinen, upea! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja harmoonista,niinkuin joogasalissa pitääkin olla.
  Kylläpä sinusta sisustussuunnittelijaksi olisi:)

  VastaaPoista
 3. vau. onnittelut. tuollaiseen studioon olisi ihana mennä!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja niin kovasti Jooga-ympäristöön sopivaa. Olette kyllä onnistuneet työssänne:)

  VastaaPoista
 5. Todella onnistunut sisustus joogastudioon! Olen käynyt useammissakin studioissa, mutta tämä on ehdottomasti yksi kauneimmista!

  Ihana blogi sinulla muutenkin. Kivaa lukea ja katsoa muiden ihania sisustuksia, kun itsellä ei ole juuri nyt aikaa harrastaa sitä omassa kodissa!

  VastaaPoista