keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Makuuhuone marraskuussaTässä huoneessa vaihtuu värit ehkä tiuhimmin koko talossa. On mukava sisustaa väreillä fiilikset eri vuodenaikojen mukaan ja näin syksyn harmaudessa toimivat kirkkaat värit nyt parhaiten. Tuolla ei ole aamuisin tylsä herätä, mutta sängystä ei millään tahtoisi nousta pois.


10 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Turkoosi-pinkki-yhdistelmä on heikkouteni :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, tosi nättiä ja kodikasta!

  VastaaPoista
 3. voi mitkä lamput! ja rautasängy näyttää aina kivalta ja kutsuvalta. ihanaa. Nyt jo odotan mitä loihdit talven sydänkuukausiksi ja jouluksi.. :)

  VastaaPoista
 4. Jatkan hämmästelyäni täällä taas. Kuinka kaunis ja viihtyisä, viileä olematta kolkko, kotoisa ja muhkea ilman tunkkaisuutta. Tuolla näkee varmasti vain hyviä unia.

  VastaaPoista
 5. Kauniita unia ja oman kullan kuvia:)
  kauniissa sängyssäsi.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo turkoosi peite!
  Ja niin tyylikäs kokonaisuus:)

  VastaaPoista
 7. Ooh! Kiva makkari! JA kiva on just oikea sana tuohon.. Pitäisikin just sisustella pimeään ja harmaan aikaan oikein herkkuva¨reillä ja kesällä rauhallisesti... Miks mä en tee sitten niin?


  zzz

  VastaaPoista
 8. Musta sänky, turkoosia, buddha, elefantti ja lootus - tarvitseeko sitä ihminen muuta? :)

  VastaaPoista
 9. Löysin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi, ja hämmästyin jo ekalla sivulla, saatika selatessani vanhoja kuvia... Teillä on meidän tavarat ja tyyli jota itselleni hiljalleen keräilen :D kuin olisi katsonut tulevaisuuden unelmien omaan kotiin :O

  VastaaPoista