lauantai 31. lokakuuta 2009

Jack O'lantern


Pitkästä aikaa raaskin ostaa kaupasta kurpitsan vain kaivertaakseni siitä koristeeksi lyhdyn. Mielestäni nämä ovat ehkä hauskimpia halloween-koristeita ikinä. Otin siemeniä talteen josko ensi kesänä muistaisin ne istuttaa kompostin likelle ja saisin siten ensi syksyksi oikein monta kurpitsalyhtyä.

Hauskaa pyhäinpäivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Minusta on sääli ettei Suomessa vietetä enempää Halloweeniä, olkoonkin amerikkalainen juhla, minusta on mukavaa kun joku juhlinta keskeyttää välillä tämän hämärän.

  VastaaPoista
 2. Eipä oo täällä Orivedellä näkynyt tommosia kurpitsoita kaupoissa. Olisi kiva kokeilla kaivertamista.

  VastaaPoista
 3. Mainio. Mulla laiskuuden takia jäi tänä vuonna projekti vaikka piti askarrella moinen myös...

  VastaaPoista
 4. Moikka! Itse olen joka vuosi aina laittanut tosi paljon kurpitsalyhtyjä pihalle, mutta nyt en vaan jaksanut. Löysin kuitekin hurjan kivat lyhdyt kaupasta - jopa ihan Tiimarista ja Anttilasta :-) Olivat tosi pirteät täällä sisällä.

  Tässä muuten olen tänään kahlannut sun blogia, ihania juttuja sisustuksellisesti hirveän samantyylistä mitä itsekin "harrastan"!

  VastaaPoista
 5. Heippa,

  oli pakko tulla sanomaan, kun toisen kerran vahingossa tänne puolen vuoden sisään eksyin (ja nyt tajusin lätkäistä osoitteen muistiin) että sulla on mieletön koti ja mieletön blogi! Kaikki näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 6. S, minustakin meidän pitäisi juhlia halloweenia enemmän.

  Sussu, itse löysin kurpitsan citymarketin hedelmäosastolta.

  Hannis, hauskaa kahlausta. olen koittanut vähän jalostaa näitä postauksiani vähemmäksi, ettei tästä blogista tule "liian raskasta luettavaa liiallisen sisältömäärän vuoksi" xD

  J, Kiitos kaunis kehuista :-)

  VastaaPoista