perjantai 27. marraskuuta 2009

Koik yhes koos (tai melkein)


Yleisön pyynnöstä kaikki omistamani silkkitäkit kahta lukuunottamatta yhdessä kuvassa. Ne kaksi muuta ovat koirien täkkejä ja kunnoltaan kuvauskelvottomia.  (Lipaston päällä keskimäinen täkki ei ole silkkiä, mutta on vanha kuitenkin.)

Kysymyykseen täkkien pesusta vastaan että itse ruukaan pestä täkit raakasti koneessa 60 asteessa jos täkki vain mahtuu rumpuun. Nuo isoimmat eivät mahdu ja ne olenkin vain tuulettanut niin että "mummonhaju" on laimentunut. Pienemmät täkit saattavat ottaa konepesusta itseensä ja hipsuuntua hieman, mutta siihen auttaa, kun ei pese niin usein ja rullaa täkin silkkipuoli sisäänpäin koneeseen.

18 kommenttia:

 1. Komia on kyllä pino. Itsekin ostin pari oranssia peittoa kierrätyskeskuksesta kahdella eurolla kappale. Olen aina ihaillut yhtä äitini mummin tekemää peittoa, hän tosin on ommellut koko peiton käsin. Nyt sain sen kotiini kun lupasin ommella ripustuskujan taakse ja viedä sen "mökille" seinävaatteeksi.

  VastaaPoista
 2. huuuhtala, niin meidän koiratkin luulee, kun ne on jo kaksi täkkiä tuhonneet. xD

  VastaaPoista
 3. Aih mikä täkkipino!
  Tuonne kun pääsisi lapset meuhakaamaan...se tapahtuisi meillä heti. =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos pesuohjeesta! <3

  nimim. vauvan puklut "uudella" silkkitäkillä..

  mulla muuten on reikäkauha missä on keltavalkonen kädensija. Jos yhtään kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 5. wau! Hieno on pino :) Ihania värejä...

  VastaaPoista
 6. KÕIK ÜHES KOOS!

  :D

  Ihan muutama täkki - UPEAT!

  VastaaPoista
 7. Oi,pinossa silmä lepää!
  -Katariina

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. samoin minustakin on mahtava kasa silkkitäkkejä ja ihanan värisiä kun sais noi omaksi ostettua häneltä ostasin heti pois ne kaikki täkit .

   Poista
  2. Vuosiin ei ole ollut tuota täkkikasaa enää minulla. Ajat sitten möin pois nuo värikkäimmät ja jäljellä taitaa enää olla tuo yksi ruskea tuolta välistä. :)

   Poista
 9. Voi IHASTUS mikä aarrekasa, kauniita kauniita!!!

  Kyllä näitten rinnalla nykytäkit kalpenee...

  VastaaPoista
 10. Wau! Mahtava kokoelma! Ja mitä värejä, kertakaikkisen mahtavia :)

  VastaaPoista
 11. Ostin kirpputorilta juuri ensimmäisen silkkitäkkini. Löysin sitten googlettamalla takaisin tähän postaukseen, ja näiden sinun pesuohjeiden avulla uskalsin pestä sen omassa koneessa, enkä kiikuttanut sitä pesulaan, kuten täkkiä ostaessani aluksi suunnittelin. Eipä siis noussutkaan parin euron täkin hinta älyttömäksi pesulamaksun vuoksi näiden ohjeiden ansiosta. Eli suuri kiitos! :)

  VastaaPoista