lauantai 17. lokakuuta 2009

LehtihyllyPaikallisessa romukaupassa pisti oitis silmään tämän häkellyttävän värinen pikkuhyllykkö. Samantein alkoi päässä piirtyä kuva siitä sisustuslehtien säilyttäjänä ja kun hintakaan ei ollut päätä huimaava (15e) otin kalusteen kainalooni ja painuin kassalle.
Hyllykkö on täyspuuta ja kovin painava sekä väritykseltään huikean goottihenkinen. Annan tuon aluksi olla tuossa värissään, koska haluan olla avoin kaikille uusille värielämyksille ja koska hyllynen etsii ehkä kuitenkin vielä paikkaansa talossani.

10 kommenttia:

 1. Minusta tuo väri on oikeastaan aivan mainio! En tiedä vääristääkö näyttö, mutta näyttää sellaiselta lilaan taittuvalta mustikansiniseltä...? Väri näyttää kauniilta valkoisen tuolin vieressä(joka on muuten ihana!)...

  VastaaPoista
 2. Sarona, juu sellainen kuulakärkikynän sininen :-) Tuoli on minunkin lemppari.

  VastaaPoista
 3. Hyvä löytö! Meiltä vielä puuttuu tuollainen lehtihyllykkö, ja osa lehdistä nytkin lojuu parvekkeella märkinä kun sinne kesällä unohtuivat.. :/

  VastaaPoista
 4. Ihana.Mieki olisin jättänyt tuon väriseks.
  Tuili kanssa ihana.Oletko sen kunnistanut,vai....

  VastaaPoista
 5. Ohh, mainio löytö ja tosi herkkuväri!

  VastaaPoista
 6. Jees, pidän. Jostain syystä tuollainen violetti on alkanut viime aikoina miellyttää minunkin silmääni, tosin ei ole vielä kalusteisiin päätynyt, mutta vaatteisiin kylläkin.

  VastaaPoista
 7. PikkuBertta, tuoli on entistetty ihan verhoilijalla.

  VastaaPoista
 8. Ihanan kodikasta!

  Minkä korkuinen teillä on tuo pönttöuuni? Meillä kun on pellin paikka sellainen, ettei kovin korkea pönttis mahdu, niin mietin vaan...

  VastaaPoista
 9. Molly, ne voi nykyään tehdä nuo pöntöt melkein millilleen niin korkeiksi, kun haluaa. Meillä tehtiin kanssa tuon pellin paikan mukaan ja korkeutta tuli noin 162cm.
  Meillä kävi: http://tiilirakenne.fi/

  VastaaPoista
 10. Kiitos vastauksesta, arvelinkin että on suht matala. Tosi kivannäköinen tuolla valkoisella kipinäpellillä ja tuon seinän värin kanssa.

  Tiilirakenteen sivuilla olenkin vieraillut, aika arvokkaita vaan ovat hinnaltaan...

  VastaaPoista