lauantai 24. lokakuuta 2009

Lisää projektejaOlohuoneen kaapin vaihdoksen yhteydessä saattaa huone muuttua ylkoasultaan hieman toiseksi. Vanha kaappi on nimittäin mielessäni väriltään musta ja se pitää saada istumaan huoneeseen mutkattomasti, joten muiden tavaroiden tulee jollain lailla myötäillä sitä. Siksipä otin käsittelyyni olohuoneen vanhan pöydän, ajatuksena karsia siitä kaikki romantiikka ja muuttaa sen olemus joksikin ihan muuksi.

Ensin poistetaan siis kaikki vanhat maalit, ei kuitenkaan liian tarkkaan. Tähän hommaan turantunee vielä ilta jos toinenkin. Sitten ajatuksena on huitaista pinnat mustiksi, kuitenkin niin että puunkuviot jäisivät vielä jotenkuten näkymään. Ajatuksena tuntuu tosi kivalta, mutta ans kattoo ny mikä onkaan lopputulos. Ihan täytyy myöntää että nyt jännittää pikkuisen itseäkin.

4 kommenttia:

 1. Jännittyneenä odotan minäkin lopputulosta.Tsemppiä:))

  VastaaPoista
 2. moi

  kävin vkonloppuna vanhassa maatalossa jossa oli mustaksi maalatut sivustavedettävä sohva ja iso vanha kaappi. olivat kyllä komeita. itsekkin maalasin vanhan lasikaapin mustaksi, täytyykin laittaa siitä kuva blogiin.

  ihan TAJUTTOMAN pähee tuo nukkekodin jääkaappi. ei voi kuin äimistellä taitojasi!

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan varmasti upeaa lopputulosta.

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. Katja O, joo laita kuvia, jotta voin käydä katsomassa miltä kaappisi näyttää!

  VastaaPoista