tiistai 19. toukokuuta 2009

Laattalahjoja


Ystäväni naapurista päätti rakennuttaa pihalleen terassin ja häneltä jäi näin olen ylimääräiseksi muutama ruma betoninen pihalaatta. Meille tämä oli lähestulkoon lottovoitto, koska olen kaavaillut pihallemme ruokailu- ja grillialueelle laatoitusta jo pidemmän aikaa.


Laatat ovat tuollaisia kantti kertaa kantti mallisia, joissa on pinnassa inha kivirouhe tehden laatasta täysin meidän tyyliin sopimattoman, MUTTA laattojen toinen - väärä puoli - on aivan ihastuttava kulunut vanha betoni. Lätkimme laatat maahan siis väärin päin saadaksemme ne tyyliin sopiviksi :-)

Laatoituksen vieressä olevat kukkapenkit ovat myös muutoksen kourissa ja piha on tällä hetkellä suht kuvauskelvottomassa kunnossa, mutta eiköhän tässä parin päivän sisään jo pääse teillekin esittelemän hienoa "uutta" laatoitusta.

5 kommenttia:

 1. Teillä sitä riittää hommia pihall. Koko ajan tulee uutta. Ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Voi, ihania naapureita! tuollaiset lahjat kelpaisi meillekin, sillä olen juuri tajunnut kuinka vietävän KALLISTA pihan laitto on!! Juuri tuollaiset uusiokäyttöjutut on ihania, kun niillä saa sopivasti yleisilmeeseen "skrupua ja särmää".
  Tosi hyvin keksitty!

  VastaaPoista
 3. Ja puutarhan suunnitteleminen etukäteen on jokseenkin turhaa, koska ikinä ei tiedä mitä seuraavaksi löytää tai saa. Toisaalta juuri se tekee tästä hommasta niin paljon jännittävämpää ;-)

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. moi!
  lumikasojen vihdoin sulettua olen pähkäillyt omaa pientä pihaplänttiäni ja sen laittoa. betonilattaa tekisi mieleni ja muistelinkin, että sulla postaus siihen liittyen on! joten olen nyt ihastellut teidän kantti-kertaa-kantti betonilaattaa tässä tovin :)
  kaunista on, jospa minäkin jostain löytäisin rosoista, vanhaa betonilaattaa!

  VastaaPoista