lauantai 30. toukokuuta 2009

Hullut huhkivat helteellä

Kuten jotkut teistä tietävät autotallissamme vallitsi täydellinen kaaos. Olimme päättäneet ukon kanssa jo ajat sitten, että tänään puramme sieltä kaiken pihalle, raivaamme roskat pois ja lappaamme tavarat takaisin sisälle parempaan järjestykseen. Harmi vain, että ilma oli näin kaunis. Meni koko päivä hikoillessa tuolla rojujen keskellä, kun naapureissa juhlivat lakkiaisia ynnä muita.
Noh, talli on nyt jotakuinkin järjestyksessä (kuvaa en siitä silti kehdannut ottaa) ja yksi murhe poissa (kunnes sotkemme sen taas kaatopaikkakuntoon, hih!)


Tässä tallista purettuja tavaroita pihalla. Vasemmalla oleva kasa on romua ja roskaa, joka on kaatopaikalle menossa ja oikealla puolella ovat säästettävät tavarat.
Tätä se laiskuus saa aikaan, kun aina varastoi kaiken autotalliin ja ajattelee, että myöhemmin sitten. Kiva tuollaista romuläjää lähteä kaatopaikalle kuskaamaan. Onneksi omaamme ystävän, jolla on rekka :-).

3 kommenttia:

 1. Hieno musta tuoli!
  Onneksi meillä ei ole tilaa :) Meilläkin näyttäys tuollaiselta muuten.

  VastaaPoista
 2. Romun kerääntyminen taitaa olla lähes jokaisen autotallin ongelma. Omaani ei pystyisi edes villeimmissä kuvitelmisskaan käyttämään sen oikeassa tarkoituksessa siis auton säilytyksessä...

  VastaaPoista
 3. Näin se on! Minäkin kiitän ja kiroan autotallia, jonne on niin kiva aina "säilöä" kaikkea ja joka on niin tuskallinen siivota!

  VastaaPoista