perjantai 22. elokuuta 2008

Pikku puuterointihuone


Kansanomaisemmin nimellä vessa. Tämä huone on niin vaiheessa, että kuvat ovat vielä aika suppeita otoksia, mutta syksyn aikana olisi tarkoitus saada pikkula kuitenkin paraatikuntoon ja sitten pääsen dokumentoimaan sen laajemmin.Halusin aina saada ikkunallisen vessan. Ja sitten kun sellaisen sain teippasin koko ikkunan molemmin puolin ja laitoin vielä verhon eteen niin, että läpi ei näy, muuta kuin valo. Kaikki romantiikka avonaisesta vessan ikkunasta katosi siinä vaiheessa, kun totesin siitä olevan suora näköyhteys naapuritalon etuovelle. On se silti kuitenkin ihana, kun saa luonnonvaloa (parin teippikerroksen läpi suodatettuna) pieneen pikkulaan.

2 kommenttia:

  1. Hauska tarina :) Meillä on myöskin vessassa ikkuna, mutta vessa sijaitsee yläkerrassa ja sinne tuskin naapurit tulevat kuikkimaan :D vessasta on myöskin talon paras näköala pihallemme :D maisemia ihaillakseen täytyy mennä aina vessaan :D

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka soma pikkuvessa. Meillä rivitaloasunnossa on niin tylsä ja pelkistetty pieni vessa, että sinne olisi kans kiva saada jotain ideoita. En malta odottaa, että nähdään uusia kuvia teidän valmiista vessasta.

    VastaaPoista