keskiviikko 27. elokuuta 2008

Liikaa väriä


Makuuhuoneeni tällä hetkellä. Täydellinen pakopaikka arjesta. Tumma, mystinen ja aivan oma maailmansa. Nyt on vain alkanut tuntua siltä, että sen aika on kohta ohi. Teatraalinen tunnelma ja punainen värimaailma on alkanut ahdistaa ja tuntua tunkkaiselta. Ja muun asunnon ollessa suht vaalea tuntuu tuo huone aivan liian irralliselta kokonaisuuteen.
Huonekalut saavat jäädä sijoilleen. Huone on kooltaan hyvin pieni ja huonekalujen järjestys on vakio (sitä ei voi muuttaa ikkunan, oven ja viiston katon vuoksi - kokeiltu on).Maalia ja kangasta, niin tästä voi tulla mitä vain (olohuoneessani samanlainen tuoli valkoisena).
Kaapin olen ostanut joskus huuto.netistä 90 eurolla. Siinä oli melko pahoja viiluvikoja, joten kiskaisin sen ylle tummanruskean (lähes mustan) maalipinnan. Luulen, että uudessa makuuhuoneessani tuo kaappi saa pitää värinsä tuollaisena. Se saa sen näyttämään niin arvokkaalta.
Ihan jo syyhyän päästä muuttamaan huoneen ilme toiseksi. Ongelmani vain on, etten ole vielä ihan keksinyt, että millaiseksi ;-) Jotain ylellistä ehkä jokin kiva tapetti ja vähän kristallia valoihin hmmmm... Jäähyväiset Moulin Rougelle!

4 kommenttia:

 1. Upea houkutteleva ja jopa mystinenkin punainen makuuhuone!

  Terkuin,
  Puutarhaunelmia

  VastaaPoista
 2. ostan kaapin heti!
  jos kerran laitat uusiksi ni kokonaan uusiksi!

  VastaaPoista
 3. Voi kuule Mikkoseni, "vaimo" on ollut jonossa ennen sua jo piiitkään ;-)

  VastaaPoista
 4. Hei tuo makuuhuoneesi näyttää hieman samalta kuin minun, ja olen myös huomannut että välillä tumma punainen tuntuu ärsyttävältä väriltä. Sellaisina hetkinä miettii miksei makuukamari voisi olla vain rauhallisen valkoinen :)

  VastaaPoista