perjantai 18. toukokuuta 2012

Romunurkka

Ja kyllähän sitä autotallissa vielä roinaa pitää olla. Eihän tämmöisestä tilasta mitään hyötyä olisi jos siellä ei voisi varastoida kaikenmoista tarpeellista ja vähän tarpeetontakin. Se miten kaiken saisi vielä näyttämään kivalta olikin hieman haasteellista, mutta oikeanlaisella (lue: itselle sopivalla) järjestelyllä ja säilyttimillä sain kun sainkin kaikki näyttämään suhteellisen mukavalta. Ja mikä parhautta, nyt oikeasti tiedän missä mikäkin on eikä tarvitse enää penkoa pää punaisena kun jotakin työkalua tai joulukuusenjalkaa kaipaa.
(Ja se miltä tämä nurkka näytti ennen muodonmuutostaan näkyy alempana).


And of course you need to store extra stuff in you're garage, I mean that's partly what garages are for. How to store it neatly while it also looks good is a different story. My solution was this. It suits my needs best and for me it looks nice. And the very best part is now I know where everything is, no more hours of searching for anything.
(Before picture is below)

5 kommenttia:

 1. Voi että...
  meillä näyttää justiin tuolta kun tuo alakuva-ehkä pahemmaltakin (siis autotallissa).
  Olen näitä kuviasi näyttänyt miehellekin ja todennut, että "ajatteleppa sitten kun mekin saadaan tuo talli järjestettyä.."
  Upeita muutoksia ja odotan meidänkin järjestelyltä juuri sitä, ettei pää punaisena etsitä tavaroita!

  Teidän talli näyttää tilana tosi samanlaiselta tilalta kun meilläkin on.

  VastaaPoista
 2. Kadehdittavaa tarmokkuutta! Mutta täytyy kyllä kehaista sen verran omaa ukko-kultaa, että hän pitää meillä tuollaiset paikat ojennuksessa. Minä taas vihaan kaikkea varastojen ja kaappien siivousta, vaikka tykkäänkin että ne ovat järjestyksessä.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyvä lopputulos! Ja nuo metallihäkit/hyllyköt pääsivät myös toimittamaan hyödyllistä virkaa :)

  VastaaPoista
 4. Huima muutos!
  Ja ihania nuo laatikot ja korit.

  VastaaPoista