sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Toinen suuri suunnitelma

Olen jo vuosia haaveillut siististä autotallista, tai no varastosta koskapa tallissa ei ole koskaan autoa säilytetty eikä tulla säilyttämäänkään. Joka kevät talli on siivottu ja joka syksy siellä on ollut täysi kaaos uudelleen. Tänä keväänä aion vihdoin selättää kaaoksen ja laittaa sen järjestykseen joka pysyy. Ja aion myöskin sisustaa tallista oikein hienon, niin hienon että kehtaan sen sitten täälläkin ylpeänä esitellä. 
Koko pitkän kevään olen kerännyt erilaisia säilyttimiä ja rekvisiittaa tallin kaunistamiseen. Kirpputorilta löytyneet puukirjaimet sopivat mustina hyvin autotallin seinälle ja maalatut peltirasiat näyttävät varmasti hienommilta kuin risaiset pahvilaatikot.

For years I have been annoyed of the state my garage is in. Every year we clean it up and every year it gets all messed up again. This spring I have decided to do something about it for good. I'm going to clean it up, organize everything and decorate the place as pretty as the rest of the house. 
I have been collecting things for storage and other good looking stuff. The black wood letters will suit the space nicely and the tin boxes will storage nails and screws.

9 kommenttia:

 1. Ah, sinä olet kyllä oikea inspiroinnin kuningatar! Meillä ei ole vielä e4des tallia, mutta jo tekisi mieli sellaistakin päästä laittelemaan! Puhumattakaan siitä asuntovaunusta.. ;D

  VastaaPoista
 2. Sama suunnitelma täälläkin. Mutta eilen siihen tuli taas hetkellisesti muutos. Sain peräkärryllisen vanhoja huonekaluja jotka sijoittuivat autotalliin odottaen entisöintiä ja pääsyä oikeisiin paikkoihin. Joten taas se autotallin siistiminen siirtyy... :) Toki pidät meidät ajantasalla autotallin laitossa? Josko tännekkin saisi vähän vinkkiä. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi että..minunkin pitäs oma varastoni siistiä,että saisin siitä kunnon työtilan kesäksi huh,huh:)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, taidanpa ryhtyä minäkin hamstraamaan purkkeja ja rasioita, jotta saan alkaa järjestyspäällysmieheksi, kun autotalliremppamme valmistuu ja lopultakin saan avaimen sinne. Täytyy vaan ihmetellä, miten se tapahtuu, kiun miehellä on jokaista työkalua vähintään kaksi...

  VastaaPoista
 5. Samanlaisia toiveita olisi täälläkin autotallin suhteen, mutta en edes haaveile sen siistimisestä saati sisustamisesta seuraaviin..hmm..3 vuoteen :D

  Kiva nähdä sen sijaan mitä te saatte aikaan siellä! :)
  Suunnitelmat ja tyyli kuulostaa mainiolta!

  VastaaPoista
 6. OI løysin blogiisi vasta nyt. Tanna pitaa palata ajan kanssa:) Mika materiaali/mista hankittu porstuan lattia?

  VastaaPoista
 7. Helinä, pidän tottakai.

  Kalamuija ja lappilifestyle, porstuan lattiassa on vanha muovimatto. Se oli siinä kun talon ostimme joten en tiedä mistä on peräisin.

  VastaaPoista
 8. Ruuvipurkki. Love. Naulat kans.

  Saat tulla tuunaamaan mun työhuoneen anytime. Jos kestät sen, että se on kaaoksessa kahden minuutin kuluttua lähdöstäsi.

  VastaaPoista
 9. Mani, mun mielestä sun työhuone oli ihana just sellasena kun se on. Missä siellä muka kaaos oli? Tuu kattomaan mun autotallia jos haluat vertailukohteen... ;-)

  VastaaPoista