sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sisustusmaanikko muiden nurkissa

Syy miksen ole viime aikoina ehtinyt omia nurkkiani paljoa täällä blogissa kuvailla on tässä. Olen ollut kiireinen ystäväperheeni olohuone-sisustusprojektin kera. Sisustettuani taannoin heille Annan huoneen sain toimeksiannoksi auttaa koko muunkin asunnon sisustamisessa.

Aloitimme olohuoneesta. Sohva ja arkku olivat tilassa valmiina ja niiden ympärillä lähdimme rakentamaan rentoa ja ajatonta sisustusta, jossa mukana hieman loft-henkistä tunnelmaa.
Laffajulisteet, leveät puiset sälekaihtimet ja mustaksi maalattu ikean lamppu ovat juuri sopivan miehekkäitä elementtejä, että perheen isäntäkin tuntee tilassa olonsa kotoisaksi. Martelan vanha tuoli taasen löytyi nojatuolintarpeeseen ja tuo tilaan sen vaatiman hieman äkkiväärän vivahteen toimistohenkisillä linjoillaan. Ikean ihana barometer-jalkavalaisin oli aivan pakko-ostos samoin kuin seinällä oleva kellokin. Tikapuut ovat lainassa minulta siihen asti kunnes löydämme heille omat. Tällaisen keräillyn sisustuksen rakentaminen on hieman aikaavievää jos haluaa tilaan elementtejä jotka ovat oikeasti vanhoja, niitä kun ei aina kaupoista löydy. Sisustus rakentuukin tuosta vielä pikkuhiljaa sitä mukaa kun kivaa tavaraa tulee vastaan. Raamit ovat nyt valmiina kuitenkin, siitä on heidän hyvä jatkaa.

(Tämä oli vasta ensimmäinen osa tästä huoneesta. Huomenna esittelen teille yhden "jännän" jutun joka tilasta löytyy)

I got to pretend to be a real interior decorator again. The living room at my friends house was a pleasant project to work on since I've known them for so long I already knew what they wanted their living room to look and feel like. There's also something really creepy in this room, wich I'll show you tomorrow...

17 kommenttia:

 1. TOSI UPEA! Ihanaa tummaa puuta ja tumman ruskeaa sävyä ja leffa fanina nuo julisteet ovat EHDOTTOMAT!! Tosi loistava lopputulos! Onneksi olkoon sekä perheelle että suunnittelijalle

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. Kyllä oot mahtavan työn tehnyt!!! Mielettömän upea olkkari!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköistä! Mulla on kans ollut aikomuksena maalata toi Ikean kattolamppu mustaksi. Oon vähän kahden vaiheilla. :-)

  VastaaPoista
 4. Mahtava! Ja tää "toisten nurkissa" käyminen on hyvä, mielenkiintoinen idea :) kivaa nähdä kauniita koteja! Annan huone oli todella idearikas.

  VastaaPoista
 5. Ihanan ryhdikäs ja samalla pesämäisen kodikas olkkari,kyllä olet taitava=)

  VastaaPoista
 6. Onpa toimiva toteutus! Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 7. Tummaa puuta, vahvoja värejä ja kunnon kontrasteja; niistä minä pidän. Liiaksi on nähty sitä hempeen lempeetä valkoista. Hieman säälin vain tuota lattiaa arkun alla. Tila ei kuvista pääteleen tarvitse mattoa, mutta kai pienet huopaset on sujautettu huonekalujen tassujen alle. Hieno kokonaisuus ja hyvä blogiteksti!

  VastaaPoista
 8. Onpas makee- täytyy käydä katsastamassa livenä :)

  VastaaPoista
 9. Tosi upean näköstä! :) Vau....

  VastaaPoista
 10. Ihan blogi siulla.. meillä näyttäis tekstien perusteella olevan yllättävän paljon yhteistä. :D Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 11. Kaunista! Vaikka värit eivät ehkä olekaan just se minun juttuni. Mutta toi arkku, oi että, huolisin vastaavan milloin vaan<3

  Mistä muuten on toi taululista/-hylly hankittu, osaatko sanoa? Olisi ehkä tarvetta moiselle :)

  VastaaPoista
 12. bubble, taululistan rakensin itse rimoista, kun ei kaupoista just tähän hätään löytynyt.

  VastaaPoista
 13. Ooh, oikein onnistunut projekti, kelpaisi tännekin!

  VastaaPoista