tiistai 26. lokakuuta 2010

Anna's room after


No vihdoinkin saatiin valmista, vaikka nopeita olimmekin kun kokonaisaikaa ideasta toteutukseen meni vähän reilu viikko. Ystäväni hoiti huoneen ja kalusteiden maalauksen ja minä suunnittelin ja toteutin muutoksen.

Koko homma tehtiin todella pienellä budjetilla. Maaleja lukuunottamatta kustannukset olivat tasan 209,60e. Voin kertoa, että kiersin viikon kirpputoreja ja kolusin vinttejä ja varastojani sekä tuunasin illat pitkät. Metsästin hyviä tarjouksia ja etsin sopivia sisustuselementtejä. Löysin omista varastoistani tuolin, kukkatelineen, yöpöydän lampun, peilin sekä kynttilänjalkoja. Vintistä kaivelin vanhan verholaudan jonka maalasin mustaksi ja koristelin sen niiteillä. Lampuksi löytyi kirpparilta viidellätoista eurolla musta kristallinen jalkavalaisin, josta pätkäisin yläosan kattovaloksi ja jalkaosaan laitoin paperitähden. Sängynpäätyyn on käytetty vanerilevyä, vanha patja sekä kirpparilta ostettu kymmenen euron verho. Lakanat ja muut on ostettu suurimmaksi osaksi jyskin tarjouslaareista. Matoksi löytyi kaverin kätköistä ilmaiseksi messumattoa josta leikkasin pyöreän palan. Verhot ovat kai kallein yksittäinen ostos (tarjoustalosta) hinnaltaan 24,95. Ruusuvalot askartelin jälleen itse muovikukista ja led-valoketjusta. Sympaattinen työpöytä löytyi Annan äidin työhuoneesta ja sai ylleen uuden valkoisen maalikerroksen samoin kuin vanha puinen hyllykin. Divaani on verhoiltu vanhoilla lakanoilla ja lattiatyyny askarreltu sängynpäädystä ylijääneistä materiaaleista.
Seinäteksti on Annan lemmparibiisistä ja maalattiin seinään akryylivärillä.

Hommaa oli, mutta se oli niin hauskaa. Oli helppo suunnitella tuolle tytölle, kun olen hänet tuntenut ihan pienestä asti ja tiesin jo aika hyvin mistä hän pitää ja Anna olikin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.

Ihan kaikkea en nyt tähän hätään varmasti muistanut kertoa, mutta kyselkää kommenttilootassa jos jokin yksityiskohta kiinnostaa :-)

Finally the room is ready. We made a little miracle by using only 209,60e (not including the paints). It's mostly decorated with fleamarket bargains and attick finds. I had so much fun doing this project and Anna is so happy of her new room too.

21 kommenttia:

 1. Olisin kuollut onnesta jos mulla ois ollut noin ihana huone kaksitoista vuotiaana. Hyvin tehty ja luulen että Annan kaverit on tosi kateellisia:)

  VastaaPoista
 2. Annan äitinä olen myös itse aika kateellinen!

  VastaaPoista
 3. Wau! Toi sängynpääty on tosi makea. Todella hieno muutos! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan upea muutos! Tuota on varmasti ollut ilo suunnitella ja toteuttaa.
  Ihania kierrätysideoita ja todi edullisesti selvisitte.
  Ihana persoonallinen huone!

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita ja ihan huippu huone tytöllä.Tuo kukkavalosarja täytyy nyt toteuttaa itsekin,oon jo aikaisemmin miettinyt sen askartelua mutten ole saanut aikaiseks..Mars tiimariin kukkaostoksille!

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs sai tyttö upean huoneen!:)

  Ja missä ajassa toteutettu muutos; pitää nostaa hattua!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana ystävä olet Annan äidille ja hänen Annalleen, kun tuommoisen ihanuuden yhdessä teitte!! Sängynpääty, valosarjat ja pienet ideat ovat todella ihastuttavia tässä kokonaisuudessa.
  Olet kyllä taitava!!

  VastaaPoista
 8. Ihana kun teitte noin pienellä budjetilla ja kierrättäen!
  Tyttö on varmaati onnessaan.

  VastaaPoista
 9. Wautsi mikä muutos!! Uusi look on todella tyylikäs kokonaisuus. Yhtenäinen värimaailma ja tyyli saavat ihmeitä aikaan.

  VastaaPoista
 10. Mahtava kokonaisuus! Sänky ja sängynpääty ovat parhaita! Täytyykin tutkia tarkemmin. Uskallankohan näyttää 10-vuotiaalle tyttärelleni...

  VastaaPoista
 11. Ankeasta ihanaksi, ihan mielettömän hieno muutos! Niittiverholauta ja työpöytä vangitsivat katseeni. Huone oikein henkii sinun (ja varmasti myös asukkaan) tyyliä. Hienosti olitte hyödyntäneet kaikkea vanhaa ja itsetehtyä, sisustusohjelmat saisivat ottaa oppia sinulta! :)

  VastaaPoista
 12. Wau! Mieletön muutos!
  Tuo kukkavalosarja on mahtis! Ja tahtoisin semmosen tehdä itekkin... Hyviä vinkkejä sen toteutukseen?

  VastaaPoista
 13. Wau ja wau! Tosi hieno huone!

  VastaaPoista
 14. Ihan mielettömän hieno, rock rock !!!!

  Teija

  VastaaPoista
 15. Nomppis, http://diagnoosisisustusmania.
  blogspot.com/2009/0
  6/ruusuvaloaskartelua.html

  VastaaPoista
 16. Tulipas hieno huone! Ja jälleen osoitus siitä että muodistuksen ei aina tarvitse maksaa maltaita sieltä kalleimmasta design-shopista. Kun vaan jaksaa nähdä vaivaa ja etsiä hieman pidempään löytyy upeita juttuja edullisestikin :) kiitos tästä päivän piristyksestä!

  VastaaPoista
 17. Huoneen omistaja on varmasti ikionnellinen!

  VastaaPoista
 18. Tosi hyvä! Moni luulee oikeasti että rahaa menee säkkikaupalla jos tekee jotain uudistusta, mutta nykyisin saa kirpputoreiltakin vaikka mitä..just niin nuoren neidin huone!

  VastaaPoista