perjantai 28. toukokuuta 2010

Rock'n roll

Joskus kun sitä vähiten odottaa onni kävelee vastaan. Tällaista kalustoa (tai melkein tällaista) olen haaveillut keittiööni jo vuosikaudet. Nyt ihan muita asioita etsiessäni tämä tuli vastaani ja ihan sydän meinasi pysähtyä kun tämän näin. Vaikka kalusto onkin uustuotantoa ja ei ihan sen mallinen kun haaveilin, täyttää se silti haveissani olleen tyhjiön. (Ja näppäränä ihmisenä luulen, että saan tuon fiksattua kyllä täysin mieleiseksenikin - jos sille päälle satun.)

Nyt täytyy marssia kangaskaupoille etsimään keinonahkaa koska nuo punaiset pääliset on jonkin sortin kissaeläin tuhonnut. Aluksi ajattelin kokeilla ehkä vaaleaa harmaata tai sitten luonnonvalkoista päällistä. Tuo kalusto kun on niin rock, että jollain sitä pitää hieman "rauhoittaa". Katsotaan mitä löytyy.

I can't believe my luck. Found a dinette set that is so close to perfect as one found from finland just can be.

25 kommenttia:

 1. johan on komia, ottaisin kyllä itekki tuollaisen kotiini <3

  VastaaPoista
 2. voihan kääk, jätä ihmeessä tuollaiseksi joksikin aikaa, jos vaikka silmäsi tottuisi. sopii mielestäni hyvin tuohon musta-valko lattiaan...

  VastaaPoista
 3. Ompas hieno! Ihan sinun näköisesi :)

  VastaaPoista
 4. Upeat! Passaa punaisenakin, ei ole liian villi mun silmiin.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat. Itsekin ottaisin mieluusti, mutta mies asetti kiellon, kun olisivat kävelleet vastaan...

  Mutta nauti sinä. Sopivat kyllä teille paremmin!

  VastaaPoista
 6. No nythän rupesi kiinnostamaan. Aiotko verhoilla itse vai mitenkä? Mullon täällä vanha parturintuoli, joka on ihan huippu, mutta keinonahka on täälläkin kissaeläinten jäljiltä. Olen arvellut keinonhakan olevan turhan jäykkä kaveri näin amatöörin käsiin, varsinkin kun tuolissa on jos minkälaista kurvia. Eli jään seuraamaan, mihin sisutusmaniassa päädytään.. Komea kalusto!!!!!

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että löytyi pitkän etsinnän jälkeen!

  VastaaPoista
 8. Voi ompa ihana löytö. Mielestäni tuo punainen on pirteä ja ainakin kesäaikaan.Funkkis on ajatonta.

  VastaaPoista
 9. Voi ei, tuollaisesta löydöstä on pakko olla vähän kateellinen. Pysyisin itse kyllä tuossa punaisessa värissä, sopii niin hyvin. :)

  VastaaPoista
 10. Voihan kissaeläion sentään! Huippukauniisti kyllä sopivat keittiöönne! Itse asiassa kuvat teidän keittiöstä ihastuttavat ihan joka kerta.

  Haaveilemme omaan uuteen keittiöömme myös ruudullisesta lattiasta... Mitenköhän sen saisi siististi maalattua? Vinkkejä?

  VastaaPoista
 11. Todella ihana pöytä sarja. Punaisineen tuoleineen. :D Itse haaveilen samanlaisesta sarjasta keittiöömme. Jos vaikka sattuis joskus vastaan tulemaan. Toi punanen on kyl passeli.

  VastaaPoista
 12. Itsekin olen pitkään ihaillut tätä kalustoa! Sitä muistaakseni sai jossain vaiheessa Ellokselta.

  Sopii hyvin ruutu-lattian kanssa yhteen!

  VastaaPoista
 13. Eijeijeijeiiiiih!! Juuri tuollaisesta keittiöstä oon haaveillut sata vuotta.. American Diner -henkeä mustavalkoruudullisella lattialla ja punaisella nahka-teräs-kalustolla. Ihan mahtava :) Lucky you!

  VastaaPoista
 14. Ei tuossa punaisessa ole muuta vikaa, kuin että se on punainen, ja rikki. Itse en ole niin kamala punaisen ystävä muutenkaan ja tosiaan en jaksa ihan noin rytöisen näköisiä päälisiä katsella. Kävin jo "tilaamassa" paikalliseen kangaskauppaan luonnonvalkoista keinonahkaa, että sillä mennään ainakin aluksi.

  VastaaPoista
 15. En tekisi kyllä mitään noille punaisille tuoleille! On niin upean väriset, että ihan kateeksi käy, kun ei ite omista tollasia. :)

  VastaaPoista
 16. Ensi alkuun: blogisi on aivan ihana. Haaveilen omasta "pienestä taloprojektista", jossa saisi rauhata puunata ja tuunata ja toteuttaa kaikki mahdolliset ideansa ja haaveensa. Kaupunkikaksio ei siihen hirveästi anna mahdollisuuksia.. Mutta nyt tämän tuolilöydön kohdalla kiinnostaisi kysyä, että mikä on se ratkaiseva tekijä, joka erottaa nämä tuolit noista "vanhoista rumista kromituoleista": http://2.bp.blogspot.com/_DTQfUhw40zA/SQoqTxWKqWI/AAAAAAAAAcw/y-XUZ1E_ByE/s1600-h/DSCN3809.JPG ?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi, jalat. :-) Niissä aidoissa amerikkalaisissa on tällaiset jalat kun näissä uusissa tuoleissani. Samoin selkänojan kiinnitys oli noissa vanhoissa makuuni väärä.

  VastaaPoista
 18. Saa! :D Kerro heti! ;D
  kallionelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Jos ihmettelet tämän viikon tilastoja, olen syyllinen; olen lukenut vanhimmasta kirjoituksestasi lähtien kaikki tähän toukokuun 2010 juttuun asti ;) Aivan mahtavia juttuja ja ideoita, ja olen niin kateellinen siitä, miten ehdit ja jaksat tehdä niin paljon - ja vielä jakaakin sen muiden kanssa - kunpa minäkin! Kiitos ihanista jutuista ja ideoista, ja jatkan taas lukemista, kun aika vain antaa periksi! Ja P.S. Kuvasi ovat kehittyneet mahdottomasti tällä ajanjaksolla. Itselläkin kameran hankinta ollut pitkään mielessä, joten jos osaat suositella jotain hyvää, otan mielelläni vinkkejä vastaan!

  VastaaPoista
 20. Hiljamaaria, kiitos kehuista ja kaikki kunnia sinulle kun olet jaksanut kahlata läpi tätä blogia :-)
  Kameraksi voisin suositella tuota mitä itsekin käytän Canon EOS1000D se on helppo ja hyvä.

  VastaaPoista
 21. No sitä olen itsekin katsonut. Kiitos vinkistä. Ja ajan kanssa kahlaan varmasti kaikki loputkin kirjoitukset :)

  VastaaPoista
 22. Nytpä tollaiset on meilläkin, myös kissaeläimen kynsimät. Suurin ero esikuviinsa on materiaalien laatu - niin penkkien päällisissä kuin metalliosissakin. Ja pöydän lastulevypinta, sekin sais olla upotettuna kehyksiin eikä laskettu näiden päälle. Mutta näitähän voi toki nyt tästä jalostaa...

  VastaaPoista