torstai 13. toukokuuta 2010

PihakivipohdintojaOstin malliksi pari neliötä pihakiviä ajatuksena päälystää nuo meidän hiekkaiset ja rikkaruohottuneet kulkuväylät. Nyt olen alkanut arpoa tuon värin kanssa, että olisiko joku muu sävy parempi. Tästä (lakan Betonin) pihakivestä on olemassa kuusi eri sävyä ja tämä harmaa on niistä halvin. Mielestäni tämä on vain ehkä vähän liian sinertävä pihan kiviin ja vanhoihin betonilaattoihin nähden. Hmmm ostaako siis heti täydellisen väristä vai ostaako tuota ja odottaa muutaman vuoden, jolloin värisävy haalistunee enemmän pihaan sopivaksi. Vai olisikohan se kiva, että käytäväosat olisivat reilusti erisävyistä kiveä kuin muu piha... Jahka tämän saan päätettyä voin kivet tilata ja pistää ukon hommiin.

Trying to figure out whether to buy these stones or another shade to make the yard (as it is gravel) easier to keep clean.

3 kommenttia:

  1. Kas siinä vasta pulma... Nopeamminhan sitä saisi omannäköisen kun ostaisi heti sen väriset kivet kuin tahtoo, mutta toisaalta muuttuuhan niiden "oikean väristenkin" sävy ajan mittaan, tai niin luulen.Vai muuttuuko? Toisaalta onko sitä sitten miten paljon valmis laittamaan rahaa kiveykseen, sekin on kysymys.

    VastaaPoista
  2. Samoja mietintöjä täälläkin. Harmaata vai ruskeaa...

    VastaaPoista
  3. Harmaasta tulee kauniin harmaa. Naapuri laittoi kesällä 2008 pihaansa samaa kiveä ja se on aivan upea!

    VastaaPoista