tiistai 25. marraskuuta 2008

Kuusenkoristekatastrofi

Jostain syystä olen onnistunut hukkaamaan kaikki kolmen viime vuoden aikana ostamani joulukuusenkoristeet. Ne olivat pakattuna hienoon pahvilaatikkoon, joka nyt on täysin teillä tietymättömillä. Etsimme sitä kissojen ja koirien kanssa läpi koko talon ja vietinpä siinä murheissani yhden unettoman yönkin, mutta koristeet ovat ja pysyvät hukassa.
Siinä ei sitten auttanut muu, kuin painua ostoksille ja toivoa löytävänsä edes lähelle samankaltaiset koristeet hukattujen tilalle. Allaolevassa kuvassa shoppailun ja askartelun tulos. Vielä puuttuu kuivatut appelsiininviipaleet sekä helmikoristeiset silkkinauhat, joita viime vuosieni joulupuissa olen ruukannut pitää, muutoin lopputulos alkaa olla jo lähellä hukassa olevaa kokoelmaa.
Kuten näkyy joulupuuni tulee olemaan väritykseltään varsin mausteinen ja hieman itämaisvaikutteinen. :-)

3 kommenttia:

  1. :) Itse juutuin Stockan koristelaareihin ja poistuin korkokengän, käsilaukun ja pöytälampun kanssa. Tykkään kun on vähän erikoisia koristeita...Toisaalta tykkään hirmusti juuri erilaisista palloista ja omenoista, olkikoristeista. Sun koristeista tuli juuri Intia mieleen, myski tuoksuu tänne asti :) Tosi hyvään jemmaan olet sen laatikon laittanut, kyllä se varmasti vastaan tulee ennemmin tai myöhemmin. Porstua on oikein nätti, kyllä vaaleus sopii vuodenaikaan kuin vuodenaikaan.

    VastaaPoista
  2. Mä haluan kanssa korkokengän, käsilaukun ja pöytälampun! Oliko ne kuusenkoristeita vai muuhun tarkoitettuja? Kuulostaa ihanan jännittävältä, pitäisköhän tästä lähteä isoon kaupunkiin ostoksille... :-)

    VastaaPoista