sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Laattaspektaakkeli osa II

Laattalaastin kuivuttua alkoi saumauslaastin asennus. Kumilastalla vain ronskisti menemään. Ihan ensimmäistä kertaa eläissäni saumahommiin jouduin, jos ei mosaiikkiaskartelujen saumausta lasketa.Laastin hetken kuivahdettua suoritettiin pari kolme pesukertaa. Kylään piipahtanut sisko himoitsi päästä myös lattiahommiin ja hoitikin osan saumauksesta ja pesusta varsin mallikkaasti.Sitten lopuksi viimeistely silikoonilla.Siskon tuoma sihijuoma nautittiin projektin valmistumisen kunniaksi :-) Lopputuloksesta tuli ihan söpö, vaikka ihmiset tuota saumalaastin värivalintaa lattiaan hieman kummastelivatkin. Huomenna huitaisen pintaan vielä suoja-aineen, jolla toivottavasti saan estettyä lattian likaantumisen, lasittamaton laattakin kun on.

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä taitava kun laatoituksenkin osaat hoitaa itse!

  VastaaPoista
 2. Meillä koti-kotona on prikulleen samanlainen kylppärin lattia, talo on rakennettu 1980. Valkoiset saumat on muuttuneet harmaaksi mutta ei näytä ollenkaan pahalta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköistä! Onnea vaan onnistuneen askartelun johdosta! Mahtavaa omatoimisuutta!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näkönen tuli, just passeli tuo vaalea sauma :). Olen ihan koukuttunu tähän sinun blogiin, mahtavia ideoita :)

  VastaaPoista