lauantai 27. heinäkuuta 2024

Melkein kuin saareke

Ai että miten kiva tämä uusi vanha apupöytä uudessa maalissaan onkaan! Testailin sitä heti keittöön ja se on siellä aivan kotonaan tuossa väripaletissa. Niin ihanan pieni, mutta kätevä ja niin syötävän söpö vaaleassa värissä, joka korostaa kauniisti sen upeita muotoja.

Olen aina haaveillut tässä keittiössä saarekkeesta, mutta ei tänne oikeasti mahdu sellaista niin on kiva, kun nyt on tämä pöytänen, jolla voi leikkiä saareketta silloin kun semmoista tarvitsee. Tässä kohden ei ole tasojen välissä kun 185cm tilaa niin tämä pikkupöytä solahtaa siihen justiinsa hienosti eikä tule liian ahdasta sen ympärillä.

Palaisin kovin halusta kokeilla tätä käyttää leipomisen apupöytänä, mutta on niin hirveän kuumat kelit, että pelkkä ajatuskin uunin lämmittämisestä hirvittää. Onnekkaasti sain muutama päivä sitten lahjaksi tädiltäni purkin itsetehtyjä amerikkalaisia pikkuleipiä, niin voin ainakin fiilistellä sitä leipomista niiden avulla tässä nyt. (Tosin tuo purkki tyhjeni tuosta aika äkkiä, kun niin kovin herkullisia olivat nuo.)

Pöytä ei näytä uudessa maalissan ihan vaan valkoiselta niin kun alunperin yritin, vaan hauskan vaaleanharmaalta, joka onkin paljon parempi lopputulos kyllä. Nyt se sopii tänne keittiöön ihan täydellisesti ja näyttää varmasti myös muissa huoneissa tosi ihanalta, riippuen siitä missä sitä milloinkin sitten tarvitaan.

Täytyy vielä kehitellä tälle joku paikka missä sitä pidetään silloin kun sitä ei erikseen missään tarvita. Nyt se seilaa vaan siellä sun täällä, mutta ei sekään niin kauheasti ole haitannut, kun niin nätti on, että mielellään sitä katselee ihan missä vaan.


The new color on this table made it look so pretty I had to try it out in the kitchen immediately. It fits the little space between the counters like a little island that I've always dreamed of, but couldn't find and looks so delicious there! The best part is that I don't have to keep this there all the time (since the space is so tight) but use it elsewhere in the house too.

1 kommentti:

  1. Kiva pöytä, sopii teille. Kiitos myös sinulle, että jaksat kirjoittaa blogia. Sitä on ihana lukea ja saada ideoita omaankin kotiin.

    VastaaPoista