keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Virallinen värimuutos

Katselin tässä taannoin televisiosta sarjaa Sydämen asialla ja erityisesti sarjan poliisiaseman lavasteita, koskapa siellä on aivan tismalleen samanlaiset miljoonalipastot kuin työhuoneessani oleva yksilö. Siinä niitä hetken tuijoteltuani tajusin, että minun on aivan ehdottomasti maalattava omani samaan tyyliin.
Olen katunut jo monta kertaa lipaston valkoiseksi maalaamista, ja ihmetellyt sen aikaisia omia mieltymyksiäni tuon värin suhteen. Nyt onneksi voin huokaista helpotuksesta että valkoinen on poissa, mutta samalla silti hieman kirvelee, ettei tuo ole se sama, alkuperäinen harmaa väri, vaikka melko läheltä liippaa.
No, oli miten oli työhuoneen tietokonenurkkaus muuttui väritystä vaihtamalla huimasti. Nyt siitä saa etäisesti vanhan poliisiaseman fiilistä, mikä ei ole huono asia ollenkaan.


I was watching the reruns of  a British tv serie Heartbeat and especially the Aidensfield police station cause it has the exact same filing cabinets I have in my work room. Suddenly I realized I had to do something to my cabinet. I have regreted painting it white for so long.
Now I think I have a little vintage police-station vibe in my work room, which is not bad at all compared to the whiteness it was before.

17 kommenttia:

 1. Hyvät sävyt ja kaunis lopputulos :)

  VastaaPoista
 2. Huima muutos.... parempaan. :) Pitäisköhä itekki vetästä toi työpöytä mustaksi kun se ärsyttää kovin valkoisuudellaan. Täs jo raahasinki vanhat mustat huonekalut työhuoneen toiselle seinälle. hmmmm. Vähän ny alko kutkuttaan. HIIIH TOI ON NIIN HIENO TOI SUN MILJOONALIPAS.

  VastaaPoista
 3. Ja hyvältä näyttää jälleen!

  VastaaPoista
 4. Ei mitään vikaa valkoisenakaan, mutta on se huiman hieno nyt :D

  VastaaPoista
 5. Huikeasti parempi nyt - tottakai. Pisteet valkoisen hylkäämisestä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Mistähän minäkin löytäisin tuollaisen...Pitäisikö mennä poliisilaitokselle kysymään ;)

  VastaaPoista
 7. Todella upea! Tahtoo samanlaisen...

  VastaaPoista
 8. Makee! Mie tarttisin just tommosen askartelu- ja käsityöhärpäkkeille!

  VastaaPoista
 9. ihana! =) Mutta mitä sisältää laatikko "Dingeldangel" ? :DD

  VastaaPoista
 10. Sari K., dingeldangel-laatikossa on esim. lasiprismoja, lametta, serpentiiniä ja sen sellaista dingeldangelia. En oikein muutakaan sanaa keksinyt kuvaamaan tuollaista sekoitusta :D

  VastaaPoista
 11. En kestä! Mistä ihmeestä minullekin ilmestyisi tuollainen miljoonalaatikko? Mistä sinun on peräisin? Tuollaisesta aarteesta en ikuna luopuisi...harmaa kausi täälläkin menossa, sopii huonekaluun upeasti.

  VastaaPoista
 12. Upea lipasto ja uusi väritys on hieno! Meidänkin sisutukseen on vahvasti hiipimässä harmaa.

  VastaaPoista
 13. Intianminttu, huuto.netistä löysin muutama vuosi sitten ja kuulema on aikanaan palvellut helsingin vesilaitosta tämä lipasto.

  VastaaPoista
 14. Huh, tässäpä olikin viikonlopulle sopivasti ohjelmaa kun lukaisin käytännössä koko blogisi läpi. Todella inspiroivaa ja kaunista! Erityisesti olen jumaloinut tätä miljoonalipastoa - kuten selvästi moni muukin - ja toivon, että moinen aarre vielä joskus minultakin löytyisi!

  VastaaPoista