torstai 27. lokakuuta 2011

Ostelees

Viimeaikainen ostovimmani sai aikaan sen että ostin kun halvalla sain enkä oikein edes miettinyt että tarvitsenko. Vanhat talonpoikaistyökalut ja avain maksoivat yhteensä vain vitosen joten pakkohan ne oli ostaa, tarpeen keksin kyllä myöhemminkin. Arabian Ruska-sarjan lautasia taas alkoi tehdä mieli kun näin tämän siskon ja sen miähen videon. (Ja oi kyllä kirskuu sorsakosket tuota vasten!) 

I'm becoming a shop-a-holic soon. I found these old tools and a key and bought them even tough I don't really know if I need them. The brown Arabia plate I got purely because of this.

4 kommenttia:

 1. hyviä löytöjä ja käyttötavaraa!
  mun viimeisin ostos jonka halavalla sain on vaskooli! en tiedä mitäs sillä tekis , mutta ko halavalla sai...

  VastaaPoista
 2. Hyviä löytöjä, kuten aina :) Ajattelin vinkata sinulle eräästä kaupasta, Sattumankaupasta. En tiedä vaikka se olisikin sinulle jo tuttu. Kauppa sijaitsee Pirkanmaalla, Häijäässä. Nettisivutkin kaupalta löytyy. Minulla ei ole mitään tekemistä kaupan kanssa, muuta kuin asiakkaana olen käynyt. En siis mainosta "omaan piikkiin".

  Ihania syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tarja S, ihan oli uusi tuttavuus minulle tuo kauppa. Todella harvoin Pirkanmaalla kuljen, mutta seuraavan kerran kun menen, laitan tuon kaupan kyllä kartalleni. Kiitos vinkistä :-)

  VastaaPoista