torstai 28. huhtikuuta 2011

Majakka

Täytyy myöntää että en ole oikein koskaan tajunnut sitä konseptia että sisustetaan ulkotilat näyttämään ja tuntumaan sisätiloilta. Suomen oloissa sohvakalusto rintamamiestalon pihalla kuulostaa hassulta puhumattakaan jalka- ja pöytälampuista. Olen katsellut noita valaisimia ja salaa tykännyt niistä vaikka olenkin koittanut tuhahdella niille muka välinpitämättömästi. Nyt vihdoin uskaltauduin sitten kokeilemaan että miltä se sellainen jalkalamppu omalla pihalla näyttäisi ja eihän se pahalta näytä ollenkaan, vaan hyvältä. Ja tuo hämyisä tunnelmavalo vain korostaa tuota bistromaisuutta mikä kalusteilla jo aikaan tuli. Oikein lämpimällä säällä voisi jopa kuvitella olevansa jossain ihan muualla kuin kaukana pohjolassa...

I've always tried to hate those garden lamps that look like they belong indoors, but since I got one myself I must say I was way wrong. It's like having christmas lights but in a very summery way.

8 kommenttia:

 1. Onpa hienon näkönen! Mä en ole edes tiennyt, että tuollaisia ulkolamppuja saa. Siis jos oikein ymmärsin, että tuo on vartavasten ulkokäyttöön??
  Samaa mieltä ulkokalustuksesta. Se vaatii hirveen vaivannäön, että roudaa niitä peitteitä ja patjoja yms. sateenkestämättömiä suojaan = )Muuten peukku esim. polyrottingille täältä...

  VastaaPoista
 2. On ihan oikeasti ulkovalo. IP44- luokitus eli kestää vesisateen.

  VastaaPoista
 3. No voi sun kanssas ;) Itse olen ollut samoilla linjoilla tuon ulkosisustamisen kanssa.. Mutta tuskinpa kokeilen, sillä täällä pohjoisempana kesäyöt on sen verran valoisia että lampun käyttöaika olisi melko lyhyt.

  VastaaPoista
 4. KIITOS simaetiketeistä!! Ovat olleet suuri menestys meidän perheessä. Ja KIITOS muutenkin ihanista kuvista kodistasi.

  VastaaPoista
 5. Tuo on...mielenkiintoinen. Täytyy varmaan hetki totutella. Kutsuva tunnelma teillä kuitenkin "bistrossa"!

  VastaaPoista
 6. Ihana fiilis! Lamppu on tosi jees.

  VastaaPoista
 7. Hieno lamppu. Kovin hienot kuvat.

  VastaaPoista