lauantai 29. tammikuuta 2011

Valaisinaskartelua

Emaloitu peltivati ja roikkavalaisin, näettekö te saman kuin minä?  Tuossahan on ihan selvästi hieno "vintage" tehdasvalaisin.

Ämpäri huiskasten mustaksi, tarpeeksi iso reikä pohjaan, roikkalamppu siitä läpi ja siinähän se. Tämä on vieläpä siitä hieno että on ulkokäyttöön kelpaava. Laitan tämän kevään tullen huvimajaani yleisvalaisimeksi (juu suunnittelen tohkeissani kevättä ja kesää jo).

The easiest lamp project ever. With a little black paint and drill a tin bucket and a garage light make a great "vintage industrial" lamp. And the best part is this one can be used outdoors.

21 kommenttia:

 1. Mahtava idea, hyvä toteutus ja kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Hiaaano ! Mun makuun olisin jättänyt vadin maalaamatta ;)

  VastaaPoista
 3. wau wau wau rrraaauuuh!!

  VastaaPoista
 4. On se rouva kyllä kätevä käsistään!!!

  VastaaPoista
 5. Huippu keksintö!!!! Mä kun olen jo kauan haaveillut teollisuuslampusta, mutta, kun ovat niin hintavia, en ole raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 6. Mahtava oivallus ja upea lopputulos!

  VastaaPoista
 7. Mistä näitä ideoita oikein tulee? Ei ainakaan Saunalahdelta ;D

  VastaaPoista
 8. Pitäähän tässä vaiheessa olla jo kevät ja kesä mielessä. :) Mie olen selaillut siemenluetteloita ja puutarhakirjoja kevät mielessä. Haluaisin tuonne pihalle kaikenlaista kesäkeittiön ja kasvihuoneen lisäksi. ;)

  VastaaPoista
 9. Mainio keksintö;) Jos saa udella, niin miten sait leikattua vadin pohjaan reiän lampulle siististi? Blogisi on vallan ihana!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, en minä sitä siististi saanut leikattua mitenkään. Rautasahalla ja poralla raastoin reiän ja peitin repaleisen reunan tuollaisella sähköjohdon kuorella.

  VastaaPoista
 11. hei mistäs löysit tuon sisällä olevan valaisimen? luin jostain että ihan bilteman tyyppisistä kaupoista saattais löytyä!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi, en enää jaksa muistaa mistä löysin omani, mutta juurikin biltemasta tahi muusta autotarvikkeita ym. myyvistä liikkeistä noita löytyy.

  VastaaPoista