keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

VäridilemmaKolmellakympillä kirppistelty suurikokoinen peili muutti piskuiseen vessaamme. Vaikka väri onkin kamala peili on kyllä ihana, joskin likainen vielä. Korkeutta melkein metrin verran ja näköä senkin edestä, mutta silti se osaa olla jotenkin hillityn tyylikäs. 
Koko päivä onkin melkein mennyt uutta väriä pohtiessa, mutta jostain syystä tuntuu nyt olevan vaikea päättää mikä olisi oikeampi väri tuohon. Olisiko se turvallinen valkoinen, joka sopii kaiken kanssa? Vai laittaisiko jonkin timakamman sävyn kenties? Ja ainahan sen voisi maalata vaikka vuodenaikojen mukaan eri väriseksi, mutta millä värillä alottaisin?  Kyllä nyt on pulmaa kerrakseen... Ehdotuksia otetaan vastaan.

Yksi pikkuseikka kyllä hieman huvittaa. Nimittäin nyt virallisemmilla asioilla istuessaan näkee itsensä melkolailla hyvin peilin kautta. Voi siinä sitten tarkkailla ohimosuonistonsa pullistelua jos tiukempi neuvonpito on menossa. (hah!)

21 kommenttia:

 1. Tuo peilihän sopii väriltään ihan nappiin tuon peilistä näkyvän verhon kanssa.Niin ja eihän kaikilla tartte olla samanlaista peiliiii....

  VastaaPoista
 2. ... Vihreää ... :D
  Keltainenki saattaa olla aika näpäkkä.

  VastaaPoista
 3. Väri näytti ensi silmäyksellä aika " oudolta " mutta minäkin huomasin verhon jonka sävyyn tämä
  puna/ kultainen raami sitten sopikin. Pidäpäs niitä istuntoja vielä hetkinen, jospa peili onkin hyvä näin, ehtiihän sen sitten myöhemminkin maalata kun kyllästyy.
  Terkuin Biibu

  VastaaPoista
 4. hopea, valkoinen, musta tai näiden yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana peili! Minä näen sen mielikuvituksessani mustana...

  VastaaPoista
 6. Tuo väriyhdistelmä näyttäisi sopivan todella hyvin vessaanne juuri verhon takia. Valkoiseksi maalattuna kehys ehkä hukkuisi seinään ja peili menettäisi jotain?

  VastaaPoista
 7. Sopii tälläisenäänkin verhon kanssa hyvin yhteen. Ilman ympäristön näkemistä olisin heti ehdottanut väriksi kiiltävää mustaa.

  VastaaPoista
 8. Ihana peili <3 Miten olisi, että maalaisit ainoastaan nuo punaiset kohdat valkoisella ja kullatut reunat antaisit olla sellaisenaan? Tai sitten sisemmät osat valkoisella ja reunat voisi maalata hopealla, jolloin näyttävyys säilyisi värin vaihdoksesta huolimatta :)

  VastaaPoista
 9. Minusta peili on ihan kivan värinen noinkin =) mutta jos maalaisin kehykset niin sitten jättäisin tuon kullan paikoilleen ja maalaisin vain punaisen piiloon, ehkä mustalla tai sitten antiikkivihreällä. Tiedäthän, sellainen harmaalla taitettu vaalea perinnevihreä =)

  VastaaPoista
 10. Ei, ei, ei. Ulkoreuna jääköön kultaiseksi, sisäreuna raikkaalla mintunvihreän ja turkoosin välimuodolla. (Se sama vaalean vihertävä väri, jollaiseksi kupariset kirkkokupolit ja patsaat ikääntyy). Voisit pistää alle hiukka tummempaa sävyä ja krakelointiaineen, niin saisit upean halkeilleen efektin. Olisi paitsi tyylikäs ja antiikkinen, myös tosi chic.

  Ai niin joo, hauskanoloinen blogi, tulen toistekin. Tuu sääkin meille ;)

  VastaaPoista
 11. Peilihän sopii teille sellaisenaan! En maalaisi sitä mitenkään.

  VastaaPoista
 12. Hiisi, joku toinenkin ehti sanomaan julki tuon kuningasidean ennen mua :D

  VastaaPoista
 13. Hyviä vinkkejä teiltä tulee. :-) Mutta pakko sanoa, että tuollaiseksi peili ei kyllä jää. kullan ja punaisen yhdistelmä ei miellytä silmääni, ei sitten mitenkään päin.

  VastaaPoista
 14. Eijei, ei kulta-punainen ole hyvä. Itse voisin kuvitella peilin musta-turkoosiksi, niin että musta on ulommaisena, nykyisen kullituksen (heh!) tilalla. Suloinen pikkuvessa teillä, onneksi tuon upean samettiverhon voinee(?) vetää eteen mikäli haluaa vetäytyä täysistunnolle...:D *Hortensia, satunnainen ohikulkija*

  VastaaPoista
 15. HArmaa on maailman paras väri!

  VastaaPoista
 16. Jos vessaa käyttäisivät vain naiset, voisi pinkki olla hauska vaihtoeto, unisex-sävynä harmaa, musta, hopea.

  VastaaPoista
 17. Jenny on ihan oikeassa!Jäta kulta paikalleen, ainakin toistaiseksi.Ok? Ja maalaa punaiset osat tummiksi ja päälle pastellin vihreää väriä,niinkuin Cliniquen purkit.
  Pastellit. Musta/Valkoinen ja smaragdinvihreä kuuluu wc/kylpytiloihin

  VastaaPoista