keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Väripyrskähdys


Kierrettyäni sen tuhannen kangaskaupat ja vielä tuhannemman kirpputorit löytääkseni puutarhakeinun tyynyihin sopivaa raitakangasta - vain todetakseni ettei sellaista, mitä etsin ole olemassakaan - löysin tämän. Tämä ei todellakaan ole edes kovin lähellä sitä mitä etsin, mutta jokin tässä värien timakkuudessa viehättää. Oikein väriyrjö etten sanoisi, ja juuri sopiva yhdistelmä piristämään vielä niin ankean väristä pihaani :-)

Keksin myös, että voisin ommella keinun mustiin tyynyihin irrotettavat pääliset. Näin saan ne helposti pesuun ja yhtä helposti vaihtoon, jos ja kun värimieltymykseni muuttuvat :-)

Olen ollut viime aikoina niin hiljainen tämän bloggailun suhteen, että täytyy nyt oikein ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta ahkerammaksi dokumentoinnin suhteen (paljon nimittäin touhuan koko ajan, mutten malta pysähtyä välillä kuvaamaan ja kertomaan muillekin).

4 kommenttia:

 1. kiikusta tulee varmasti tosi kiva!piristävän kesäinen! :--)

  VastaaPoista
 2. Makeat raidat, sanoisinko jopa psykedeeliset!

  Luin blogiasi taaksepäin, ja jään jännittyneenä odottamaan asuntovaunoprojektin etenemistä. Itse olen muksuna kotimaamatkaillut juurikin samanlaisessa munassa. Nostalgisia fiiliksiä. Ihana projekti!

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana, IHANA!!!
  Mahtavan värinen. Pidän juuri tuollaisista. Ja näyttää varmasti hienolta kesällä kaiken vihreän keskellä :) Toivottavasti aurinko ei haalista liikaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana väripyrskähdys :) Haluaisin jotain vastaavaa meidän pihakeinuun, mutta ompelutaitoni ovat kovin vajavaiset.

  VastaaPoista