maanantai 13. lokakuuta 2008

Työhuoneen makeover osa I


Kuvissa huone siis nykyasussaan (kaikkine romuineen ja roskineen tarkoitushan on saada mahdollisimman suuri muutos aikaan). Aikomuksenani on luoda tähän kaottiseen tilaan harmoninen ja tasapainoinen työskentelytila uusimalla muutama säilytysratkaisu sekä kohentamalla olemassaolevien kalusteiden ilmettä.

Huone oli vielä viikko pari sitten aivan totaalinen kaatopaikka (niinkuin puolet tästä talosta nytkin on remontin vuoksi), kun rakentelin komeroa ja tilassa oli vielä ylimääräisiä kalusteita. Onnekseni sisko vei vihreään taloonsa työhuoneestani vaatekaapin jonka poistuttua sain vihdoin tilaa myös barbie-talolleni (harrastus jonka aloitin jo silloin kun vasta haaveilin omasta talosta). Huoneessa ei ole yhtään ehjää seinää ja se on ollut haastava sisustaa, mutta nyt tuntuu, että huonekalut ovat vihdoin löytäneet paikkansa. Nyt vain täydellinen suursiivous, vähän maalia sinne tänne ja viimeisetkin listanpätkät kiinni kattoon niin voin julistaa tämänkin huoneen vihdoin "valmiiksi". Ihan jo itseäkin syyhyttää nähdä kuinka hieno tila tästä tuleekaan.

2 kommenttia:

  1. Loistavaa! Jään innolla odottelemaan, millaiseksi huone lopulta tulee...

    Meillä on kanssa työhuone eniten parannusta vaativa osa asuntoa. Kummasti kaikki ihmeellinen roju kertyy aina juuri työhuoneen nurkkiin.

    VastaaPoista
  2. En malta odottaa, että näen lopputuloksen!

    VastaaPoista